Numerologija – zelo uporabna zadeva :)

By | 26/04/2013

Marsikje po spletu lahko preberete marsikaj v zvezi z numerologijo.  Zato sem se odločila, da tudi sama napišem nekaj in s tem dodatno pripomorem k razumevanju števil in vsem, kar je s tem povezano.

Numerologija in temelji numerologije

Numerologija temelji na verovanju, da si je duša izbrala ime, priimek in datum rojstva zato, da bi se vedelo, kdo smo, kaj si želimo in kako bomo te želje izpolnili.

Zgodovina numerologije je znana verjetno vsem in je nima smisla ponovno razlagati.

Vsekakor pa ne bi bilo neumno, če bi se ob kakšni priložnosti poglobili v njen izvor in razvoj. V daljni preteklosti je namreč razvila določene smernice, ki so na žalost dandanes precej prikrite in dostopne samo ožji skupini ljudi.

Numerologi pravijo, da vse okoli nas vibrira v nekem sozvočju, vse okoli nas lahko izrazimo v številkah. In, če je to tako, potem lahko vse okoli nas tudi izračunamo, saj so številke podlaga za vsako nadaljnje delovanje.

Zato mnogokrat pride do suhoparnega izračunavanja in do nehvaležnega zaključka, da skorajda mejimo na robote, ki so eksaktno dovršeni, saj so narejeni na podlagi izračunov, formul, merjenj, ……..; Ampak numerologija je veliko več kot to. Prosim berite dalje.

“Tudi sama posvečam veliko svojega časa numerologiji. Numerologija je dejansko postala del mojega vsakdana. A o tem v nadaljevanju.”

Numerologija in dejstva

Če numerologijo vzamemo k srcu in dovolimo sami sebi tudi kakšen prekršek pri izračunavanju; če dovolimo, da nam numerologija sede v dušo; in če poleg vsega uporabljamo še intuicijo, potem postanemo bolj objektivni do sebe, zaznavati pričnemo usodo, ki smo si jo v tem življenju izbrali, sebe začenjamo sprejemati, obenem pa postanemo bolj razumevajoči do okolice in do dogodkov, ki nas pretresajo ali nam »obremenjujejo« življenjsko pot.

Torej, tudi v numerologiji lahko rečemo, da ni nič naključje in da nam je vsaka stvar, ki se nam zgodi, namenjena.

Zato vabljeni na čudovito pot spoznavanja, kako lahko numerologija vpliva na vas, vašo usodo, vaše potenciale …. pravzaprav vaše življenje.

Povabilo: Če potrebujete nasvet, vedeževanje, pogled v vašo pot usode, vas vabim, da kliknete semle in me pokličete.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja