Horoskop Dvojček April 2015

By | 19/03/2015

Dvojček april horoskop 2015
Trenutno ste precej nezadovoljni z svojim videzom. Moti vas vaša koža, niste zadovoljni s svojim telesom, videzom, skratka, vse bi nekaj radi spremenili.

Prav.

Ampak dokler boste samo nezadovoljno razmišljali, da bi radi spremenili, ne bo nobenega učinka. Bo pa kar potrebno v Akcijo. Torej Zavihajte rokave in se lotite Projekta »VI«.

Kje začeti. Najprej si oglejte na kakšen način in s čim se prehranjujete. Pa seveda kolikokrat dnevno se prehranjujete. Potem si Iskreno oglejte ali je vaše telo resnično potrebno kakšnih večjih shujševalnih diet. Morda Se Samo Vi Vidite tako, v resnici pa je Vaše Telo čisto Pravo. Morda je vse kar potrebujete le nekaj rekreacije in bo vaša postava Zacvetela v vsem svojem sijaju.

In če niste zadovoljni s svojim izgledom; Dovolj je že, da se odločite za spremembo videza, si omislite novo pričesko, spremenite make up in si omislite lahkotno mladostno garderobo.

Verjemite.

Tako malo je treba, da boste začutili Svojo Popolnost.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja