Horoskop Rak April 2015

By | 19/03/2015

Rak april horoskop 2015
To, kar v Tem trenutku potrebujete Vi je Ljubezen. Ljubezen v največji možni meri, v neskončnih količinah. In Razumevanje, Sprejemanje.

Kajti, Izgubljate se. Izgubljate svojo Notranjo Moč. Vero v Sebe. In, Potrebujete Pogovor. Preveč ste se zaprli sami Vase. In če se ne boste z Nikomur pogovorili vam bo iz trenutka v trenutek težje.

Zato vam resnično Polagam na Srce. Odprite se. Nehajte se Dušiti Sami v Svoji Bolečini, v svoji Samoti. Prekinite Molk in Stopite iz Oklepa, ki ste ga sami zgradili in s tem Zaprli pot Tistim, ki jim je Mar za Vas. Spustite Svoje Ljudi Spet v Svoje Življenje. Kajti Prav to ta trenutek Potrebujete.

In prav nič hudega ni, če vam v prvem poskusu ni čisto uspelo. Bo pa v drugem ali pa tretjem. Vse kar šteje je le to, da si želite Rasti, da si Želite Napredovati. In Bolj ko boste Delali na Sebi, Več Truda kot boste vlagali v Delo na Sebi, Hitreje boste Napredovali in morebitni Padci bodo vedno manjši in manj Boleči. Torej Glavo pokonci in Akcija!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja