Horoskop Škorpijon April 2015

By | 19/03/2015

Škorpijon april horoskop 2015
Čas je, da v svojem življenju odkrijete pot ravnovesja in Harmonije.

Trenutno se zdi, da je v vašem življenju ena velika Zmeda. Pa le ni tako. To je le Prvi Vtis. Tako se ta hip Počutite. Če pa si vzamete nekaj časa za temeljit razmislek, za poglobljeno oceno lastnega življenja boste sprevideli, da vse teče tako kot je v Vaše najvišje in najboljše dobro.

Ko boste znali Prisluhniti Sebi in Svojim Notranjim Občutkom, takrat boste znali oziroma Vedeli tudi Kdaj Dajati in Kdaj Prejemati. Kajti, če preveč Dajete in Premalo Prejemate, zagotovo Ne Morete biti zadovoljni s takšnim načinom Življenja.

Da bi Zmogli doseči Ravnovesje si Dopustite Sprostiti, Zadihati, Se Umiriti. Predajte se Nežni Meditaciji, Sproščanju ob zdravilni masaži, ob zvokih Tibetanskih posod.

Videli boste kako na lahkoten način se bo vaš vsakdanjik in grob ritem nenadoma spremenil. Začeli boste razvijati globlje občutke notranjega miru in svobode.

Postali boste srečnejši in Usklajeni na Vseh Nivojih.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja