Horoskop Strelec April 2015

By | 19/03/2015

Strelec april horoskop 2015
Sporočilo, ki Vam ga Želim Predati je, da Vedite, da Ste Vedno in Povsod Zaščiteni. Oviti ste v Odejo Ljubezni in Zaščite. Vse je V redu in Vse v Vašem življenju poteka tako kot Vam je Namenjeno. V vaše Najvišje in Najboljše Dobro.

Pomembno je, da Zaupate. Zaupajte Božanskemu Vodstvu, ki Vas Obdaja, Zaupajte Vsem tem Ljubečim Energijam, ki jih Vi še Prav posebej Močno Zaznavate. Kajti Vi Imate Globoko Vero v Božanski Načrt, ki se Vam bo kmalu Razkril.

Bodite povsem Mirni. Mirno sledite Svojemu življenskemu Poslanstvu, in Vedite, da je za Vse kar potrebujete Že Poskrbljeno.

Predajte se in se Prepustite.

Dopustite, da se Vaše telo povsem Umiri, Sprosti in da Skozenj Stečejo Vse čudovite Energije, ki Vas bodo Preplavile in Vam prinesle Novih Spoznanj in Moči.

Predajte se šepetu pomladnega vetra, poiščite Svoj prostor v Naravi, nekje kjer teče voda. Poslušajte kaj vam šepetajo drevesa, poslušajte Božanska sporočila, ki Vam jih bo prinesel Veter.

Sprejmite Vse te Darove.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja