Horoskop Vodnar April 2015

By | 19/03/2015

Vodnar april horoskop 2015
Glede na vse kar se vam trenutno dogaja sploh ni nenavadno, da ste zapadli v stanje apatije in strahov, da ne rečem celo že na mejo depresije.

Skrajni čas je, da se začnete zavedati, da Nihče Namesto Vas Ne More Postaviti Vašega Življenja Nazaj v Ustaljene Tirnice. Samo Vi Sami Ste Tisti, Ki Morate Začeti Delovati. Jokanje in Zapiranje Vase, Skrivanje pred ljudmi Vam ne bo Prineslo rešitve in Vam ne bo Pomagalo Ozdraviti to Situacijo.

Nujno je, da se Odpravite Ven, na Zrak. Pojdite na dolge Sprehode v Naravo. Pojdite med Ljudi. Družite se. Če imate možnost pojdite nekam, kjer boste v družbi Živali. Na primer Konji. Ni je boljše terapije za ranjeno in izčrpano dušo kot biti v družbi te izjemne plemenite živali.

Ali pa si omislite izlet v Živalski vrt. Sprehodite se med eksotičnimi živalmi. Naužijte se njihove lepote, Sprostite svoje misli in Dopustite si Uživati. Brez Misli, Brez Načrtov kako bo, Če bo, Ko bo, in Ali Sploh Bo.

Dovolite si za kratek čas spet biti majhen Otrok.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja