Horoskop Dvojček Maj 2015

By | 08/05/2015

Dvojček maj horoskop 2015
Modro bi bilo, da se za kratek čas umaknete. Tam, kjer ste preživljali svojo mladost. Svoje otroštvo.

Kaj mislite o ideji, da za kratek čas spet postanete tisti razigrani radovedni Otrok. Kam se je skril ta Vaš Notranji Otrok? V globini vaše duše je. Osamljen in Nesrečen. In čaka, da se boste Vi spomnili Nanj. Da ga boste Spet Poklicali k Sebi.

Dovolite si. Dopustite si. Predajte Se.

Nič ni lepšega kot ta občutek Svobode. Ko uživate življenje v polni meri. Ko Odkrivate, Raziskujete, Spoznavate. Predajte se tem ljubečim Energijam. Temu Toku.

Dovolite, da se v Vas, v Vaši Duši naseli Mir, Ljubezen, Sreča. Kajti ko boste v Sebi začutili Vse to, se bo Vibracija vaše Energije močno Dvignila.

In Sami boste začutili kako postajate vedno bolj Močni. Kako vam raste Energija za Življenje. Hkrati pa se bo izboljšalo tudi vaše Počutje.

In bolj ko se boste Polnili z vso to Božansko Energijo, bolj Močni boste postajali. In vse ovire in izzivi bodo v vaših očeh postali majhni ali že kar Nepomembni.

Zaupajte si!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja