Horoskop Tehtnica Maj 2015

By | 08/05/2015

vedezevalka-tehtnica
Vaše življenje je postalo en navaden dolg čas. Vse je vedno tako isto. Dnevna rutina. Pa saj niste robot.

Ali res niste naveličani vedno enih in istih stvari. Kaj pa bi porekli na to, če bi si omislili nekaj sprememb. Saj ni treba, da naredite neke velike in dramatične preobrate.

Ne.

Le življenje si malo popestrite. Pojdite v družbo. Poiščite si kakšno sprostitev in zabavo. Kakšen hobi, kjer boste spoznali nove ljudi. Odkrivajte lepote življenja. Odkrivajte in raziskujte kaj je tisto kar bi vas zanimalo, vas pritegnilo. Vam polepšalo in popestrilo vsak dan. Ali pa se vrnite v svojo mladost.

Kaj vas je takrat osrečevalo. Kako ste si v mladosti polnili baterije. Se zabavali. Si krajšali dneve. Nič ni slabega v tem, če ponovno oživite in spodbudite svojega Notranjega otroka, da ponovno Zaživi in se razigra.

S tem boste samo pridobili.

Teža bremen, ki zdaj pritiskajo na vas bo popustila. Vaše počutje se bo izboljšalo. Vi sami pa boste postali veliko bolj Prijaznejši in Prijetnejši.

In tudi okolica bo hitro zaznala vašo spremembo.

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja