Horoskop Devica Julij 2015

By | 22/06/2015

Devica julij horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Če se imate namen skozi cem mesec takole izpostavljati in biti preveč na razpolago drugim ljudem, potem res ne morete pričakovati čudežev. Izčrpanost je namreč povsem logična posledica vašega trenutnega načina življenja.

Zato vam resnično z ljubeznijo polagam na srce; Najprej poskrbte zase in Predvsem veliko počivajte, kajti če vi sami ne boste poskrbeli za vas, tega ne bo storil nihče drug.

Pa še nekaj želim povedati; Veste, vsi vas imajo neizmerno radi, dokler ste aktivni, korstni in dokler zmorete. Ko omagate bodo hitro pozabili na vas.

Zato dobro premislite ali se je vredno izčrpavati in razdajati v korist drugih ali pa je boljše, da poskrbite sami za sebe in se razdajte le v tolikšni meri, kot je to le v vaše najvišje in najboljše dobro.

Ja, morda se sliši sebično, a zavedajte se; Vi ste svoja Najljubša in Najbolj pomembna Oseba. Samo Vi!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja