Horoskop Dvojček Julij 2015

By | 22/06/2015

Dvojček julij horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Kar škoda je, da nekoliko zapostavljate svoje dobro počutje in s tem tudi sami sebe in svoje zdravje. In tudi svojo kožo.

Veste …. koža je izjemno pomemben organ. Največji organ. Zdrav lesk in elastičnost bo odšla, prišle pa bodo gube in starikavost. Takšni pa si zagotovo Neželite izgledati.

Torej Poskrbite za sebe in se Imejte Radi. Razvajajte Se. S

icer pa; Kaj lahko sami naredite za svoje boljše počutje? Zaščitite se pred močnim soncem. Zadržujte se v senci, v hladnih prostorih, pijte dovolj tekočine. Ne silute na vročino in ne glejte na lepoto in modo, če vidite, da vam pripeka ne odgovarja.

Pa tudi svoje noge imejte bolj radi. Poskrbite tudi zanje, saj vas morajo še dolgo nositi. So izjemno pomembne. Skratka, razgibajte se, naredite več za sebe, prav zdaj pa je takšen čas, ko vas voda in gibanje več kot vabijo.

Ljubite Sebe in Svoje Čudovito Telo.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja