Horoskop Dvojček Junij 2015

By | 04/06/2015

Dvojček junij horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Zaključuje se obdobje Tesnobe in Stresov, ki so vas pestili. To je vaše telo popolnoma izčrpalo.

Stopite iz teme na Sonce. Pojdite na Zrak. Vendar pa bodite pri tem tudi Previdni. Nikar ne Pretiravajte. Nikar se ne izpostavljajte vročini in soparnim dnevom. V času med enajsto dopoldne in sedemnajsto uro poskrbite, da boste na Varnem v hladu in Senci.

Prav tako je potrebno, da imate pri sebi Ves Čas zadostno količino primerno Ohlajene Osvežilne Tekočine, najsi bo to Navadna Voda, ki je tudi najbolj priporočljiva ali pa Limonada.

Poskrbite za svoje dobro počutje. Nikar se ne izčrpavajte po nepotrebnem, kajti vaš organizem je bil v preteklih tednih že tako in tako vse preveč izpostavljen številnim obremenitvam.

Zdaj resnično potrebujte predvsem Sprostitev, Mir, Počitek in Izključno Samo Takšne Aktivnosti, ki Vas razveseljujejo in Osrečujejo.

In pa, Smejte se. Čim več se Smejte. Iskreno, Iz Srca!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja