Horoskop Lev Junij 2015

By | 04/06/2015

Lev horoskop junij 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Če boste »Prehitevali Sami Sebe«, Vaš Cilj ne bo nič bližje. Prav Nasprotno. Vedno bolj se vam bo oddaljeval. Zato, ker bolj, ko boste hiteli, več Napak boste naredili, s tem pa tudi Več Ovinkov, ki vam bodo Odvzeli Dragocen Čas.

Vedno bolj boste Utrujeni in Izčrpani od večnega Hitenja. Vaše Nezadovoljstvo, z njim pa tudi Vsesplošno slabo počutje pa bo raslo.

Telo se bo kaj kmalu začelo odzivati na te negativne vplive. In hitro se vam lahko zgodi, da bi vas znala oplaziti kakšna tegoba na področju vašega zdravja.

Raje se ustavite in premislite kaj lahko v tem trenutku Vi Sami naredite zato, da se bo trenutna Situacija Spremenila. Kajti, ko boste našli Odgovor na najpomembnejše vprašanje, potem se vam bodo Odprli Vsi odgovori za vsa Vaša zastavljena vprašanja, kako Biti Vi in Kako Živeti v Tem Trenutku Tukaj in Zdaj v Svoje Najvišje in Najboljše Dobro.

In Spoznali boste kako je življenje Čudovito!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja