Horoskop Škorpijon Junij 2015

By | 04/06/2015

Škorpijon junij horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Posedanje. Prehranjevanje. Poležavanje. Samopomilovanje. To ni Smisel Življenja.

Kje Prosim lepo pa je tukaj v tem Programu še kaj Zdravega Gibanja? Pa Veselja do Življenja? Druženja s prijatelji, Zabave? Dnevi in večeri pa tako čudoviti. Vi bi pa vse to kar prespali in preležali.

Priznajte si, da si v resnici želite Živahnosti in več Veselja v svojem Življenju. Samo, veste, na Vrata ne bo Nihče prišel. Se bo treba kar malo potrudit in se Spravit Ven iz Stanovanja. Med Ljudi.

Pokličite Prijatelje, ki ste jih tako »elegantno« postavili »pred vrata«. Ponovno navežite stike, zelo veseli bodo vaše družbe. In ne le, da se bo vaše razpoloženje zelo hitro izboljšalo, dobili boste več Zagona, več Energije.

Vaše Telo se bo v Celoti boljše počutilo. In, Saj ne boste Verjeli, ampak, odvečni kilogrami, ki so se že začeli izpostavljati bodo Sami od Sebe začeli kopneti, brez da bi se podvrgli stradanju.

Samo Uživajte Življenje!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja