Horoskop Strelec Julij 2015

By | 22/06/2015

Strelec julij horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Vse kar se vam dogaja ta trenutek je le odraz stanja v katerem ste se znašli. Težave z vašim počutjem, utrujenost, številni obiski pri zdravnikih.

Kot, da ste spet nekoliko “zaspali”. Pa kaj potem, če ste se znašli v obdobju, ko imate nekaj težav. Saj se bodo rešile. A če boste tako “pasivni” potem se res ne more zgoditi nič pozitivnega.

Saj vem, da se vsega tega Sami dobro Zavedate. Ampak vseeno nič ne naredite zato, da bi vam bilo boljše. Pa čeprav še kako dobro veste, kako je če se zlomite.

Prav tako tudi veste, kako je dolga pot okrevanja. Kaj boste torej naredili? Se boste prepustili ali se boste potrudili? Se dobesedno brcnili v svoje sedalao, zbrali vso energijo, vso voljo, vse svoje moči in svoj pogum in se spet dvignili nad vsem kar vas bremeni?

Ja pa Seveda, da Boste naredili Prav To! Ker Ravno Vi Dragi moji najboljše Veste, da je življenje vse preveč lepo in dragoceno, da bi ga metali stran.

Ker Vi Ljubite Življenje. Zato ga živite tako kot ga imate najraši.

Ljubeče in Hvaležno!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja