Horoskop Tehtnica Julij 2015

By | 22/06/2015

vedezevalka-tehtnica

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Roko na srce, pri vas že nekaj časa ni vse tako kot bi moralo biti. Preveč ste si dovolili, da so se vam stvari nakopičile in vse vam je preveč seglo do srca. Zato je resnično pomembno, da se razremenite.

Zavedajte se, da je vsaka, še tako neugodna situacija rešljiva. Zato je dobro, da se tudi Vi znate ta trenutek soočiti z svojim “stanjem”.

Skratka; Vse je rešljivo. Ja, včasih potrebujemo nekaj več časa, drugič pa manj. Ampak če boste le jokali in se smilili sami sebi ne boste dosegli nič drugega kot le to, da se boste samo še slabše počutili.

Zato vam resnično polagam na srce, Začnite Delati ZaSebe in Na Sebi.

Če pa kljub vsemu ne najdete sami rešitve si poiščite podporo.

To je lahko prijatelj, prijateljca, skratka nekdo ki mu zaupate, če pa ocenite, da je potrebno nekaj več vas povabim, poiščite prave ljudi, ki vam znajo Svetovati v Tem trenutku.

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja