Horoskop Tehtnica Junij 2015

By | 04/06/2015

vedezevalka-tehtnica

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Kot Prvo je potrebno, da začnete Spoštovati Sami Sebe. Kajti, tako kot Vi Sami Ne Spoštujete Sebe, tako Ne Morete Pričakovati, da Vas Bodo Spoštovali Drugi.

Torej. Čas je, da začnete z Delom na Sebi. In Prenehajte se Izpostavljati kot da ste Vi Žrtev. Ker Niste. Le Postavite se Zase. Pokažite svojo Samozavest.

Kako boste to storili? Vzemite list papirja in začnite pisati. Najprej napišite Vse kar se spomnite Pozitivnega in Dobrega O Sebi. Potem vzemite drug list papirja. Na tega napišite, kaj vas Moti pri Sebi, oziroma, kaj Bi Vi Pri Sebi želeli Spremeniti. Vzemite še tretji list papirja. Na tega napišite kdo so Ljudje, ki vas delajo nesrečne, ki Negativno vplivajo na vas, ki so Moteči v Vašem Življenju. Dopolnjujte

Te tri sezname. Potem pa se Lotite dela.

Začnite s Spremembami Pri Sebi. Potem s spremembami iz tretjega Lista. In Vsak dan Dopolnjujte Prvi list. In Ljubite Sebe.

Uspeh je Zagotovljen!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja