Horoskop Vodnar Junij 2015

By | 04/06/2015

Vodnar junij horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Če rečem Voda, vam je prav gotovo vse kristalno jasno. Vi preprosto potrebujete Vodo. V vseh možnih oblikah in načinih. Zato si jo Privoščite. V velikih količinah in Čim večkrat.

Saj to ne pomeni, da se morate »preseliti« na morje, če že ne živite, kje v njegovi neposredni bližini. Pričarajte si ga kar doma, v lastni kopalnici ali pa na vrtu.

Za vas je namreč Voda Zdravilo. Zeliščne solne kopeli z eteričnimi olji in sveže stisnjenimi agrumi ter njihovimi lupinicami.

Neprecenljivo.

Potopite se v ta čudoviti svet vonjav in si privoščite zdravilno razvajanje. Ambient si olepšajte še z prijetno sproščujočo glasbo in prižganimi svečkami. In po tem neprecenljivem užitku pocartajte svoje telo, svojo kožo še z blagim naravnim mlekom, oljem ali kremo, da boste začutili vso mehkobo in voljnost, in vso ljubezen in Hvaležnost, ki vam jo bo Vaše Telo Izkazalo.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja