Horoskop Bik September 2015

By | 28/08/2015

Bik september horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Niste Prvi, pa tudi Zadnji Ne, ki Vam prav v tem mesecu polagam na Srce, da bodite pozorni in se Osredotočite na Umirjenost in na Svoj Lastni Dih.

Kajti, ko boste Odkrivali skrivnosti Diha…Globoke Vdiha, In Mogočnega Izdiha, se boste Znali Povezati z Svojo Lastno osebnostjo.

Ko pa boste znali in zmogli doseči to stanje, se boste Naučili poslušati sami Sebe. Svoje Telo. In začeli boste Prepoznavati Svoje Lastne Potrebe.

Na takšen način se bo začela razvijati tudi Vaša Intuicija. Uravnovesili se bosta tako vaši Ženska kot Moška energija s tem pa tudi Energija dajanja in Sprejemanja.

To stanje v resnici lahko zelo hitro Dosežete. Če ste pripravljeni Sodelovati Sami s Seboj in se Zavestno Podati na Pot Delovanja Vašega Zavestnega Uma. Odkrili boste Svoje Skrite Blagoslove.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja