Horoskop Kozorog September 2015

By | 28/08/2015

Kozorog september horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Čisto Vas Razumem. Življenje vam ni ravno prizanašalo. In Izkušnje ter “PREizkušnje” s katerimi ste se skozi leta Srečevali so Vas naredile “Trde”. Nedostopne. Hladne. In takšne Vas sedaj drugi ljudje tudi poznajo.

Le malo je tistih, ki vedo, kako ste v resnici Srčni in Ljubeči. Malo je tistih, ki Vedo, da boste za Svoje Ljubljene iz Sebe “Istisnili Zadnjo Kapljo Krvi”.

Draga čudovita Duša. Čas je, da se Osvobodite Preteklosti. Čas je, da se pokažete v Svoji Pravi Luči. Čas je da Opustite Stare zamere in da odpustite. Pokažite Svoj Pravi Jaz. Kajti, ko si boste Spet Dovoli Najprej Sprejemati Ljubezen, jo boste Potem Znali tudi spet dajati.

Naj Vas Ne bo “Sram!”. ja, prav ste Slišali. Točno To. Enostavno ste se tako “Zakoreninili v svoji “trdoti”, da se Zdaj Sramujete Ljubečih in Nežnih Čustev.

Vas Preizkusim? Izrecite ta Stavek:” Jaz Se Ljubim!” No, Ali se Motim?

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja