Horoskop Riba September 2015

By | 28/08/2015

Riba september horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Malo vam primanjuje Ljubezni. Ne samo ljubezni do sebe. Primanjuje Vam tudi Ljubezni Vaše Sorodne Duše. Duše Dvojčice. Tudi Ta Pride.

Ampak.

Če jo boste iskali in To “Delali” Na Silo, potem je zaman Pričakovati, da bo “Ta Prava Oseba” resnično Vstopila v Vaše Življenje. Ko pa se boste Prepustili toku Življenja. Ko se boste Dopustili, da Vas Vesolje in Življenje Vodi, bo tudi “Krč” Popustil in Energije se bodo Sprostile. Takrat boste začeli Oddajati Prave “Vibracije”.

Ja, In Takrat se bo Zgodilo. Prišla bo Vaša “Duša Dvojčica”. Delujte Spontano. Delujte z Vero in Čisto, Iskreno ter Brezpogojno Ljubeznijo.

In. Delujte s Hvaležnostjo. Verjemite. Ko boste Živeli na takšen način se bodo Začeli v Vašem Življenju začeli dogajati fantastični Čudeži!

In spet; Sanjajte z Odprtimi Očmi. Vizualizirajte. Živite, kot da Vse to Že Imate Ta Trenutek Zdaj!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja