Horoskop Škorpijon September 2015

By | 28/08/2015

Škorpijon september horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

V resnici se nekako “Lovite”. Čutite, da se vam dogajajo “Nenavadne” Stvari, čutite neke Spremembe. A nikakor si ne znate pojasniti kaj se Dogaja. To je za Vas nekaj povsem Novega.

Veste, to kar se vam dogaja so Vaši Novi Občutki. Namreč, začeli ste biti veliko bolj Dojemljivi ne le za Stvari in Ljudi okoli Sebe, ampak predvsem za Dogodke in Stvari, ki se Tičejo Vas Osebno. Nikoli Prej niste “Prisluhnili” Svojemu Telesu. Zdaj pa ste začenjali Odkrivati Skrivnosti Intuicije in Lastnih Občutkov.

Malo ste se prestrašili, da bi bilo z vami kaj narobe.

Naj Vas Potolažim. Nič ni narobe. Z Vami je Vse v Najlepšem redu. Še Več. Naravnost Krasno je Vse. In to kar se ta trenutek dogaja z Vami in in Vašimi Občutji Izkazuje, da Rastete Kot Človek na Svojem Osebenem in Duhovnem kot tudi Fizičnem Nivoju.

Ali je sploh lahko še kaj Boljšega kot je to!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja