Horoskop Strelec September 2015

By | 28/08/2015

Strelec strelec horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Kar je res, je res. Vi preprosto Ljubite Življenje. četudi Vam je le to na Vaši poti postavljajo številne Ovire in Preizkušnje. Nikoli se niste Predali.

In zdaj ste tik pod Vrhom. Vi ste Veliki Zmagovalec.

Tu in morate Postati, zato, da si odpočijete, da Premislite. In zdaj je spet ena od teh “postaj”. Prišel je čas, ko se je potrebno Umiriti. Se Predati novemu Učenju, spoznavati in Odkrivati Nova Znanja, Nove tehnike, kako se bolj “Rasti” in se Razvijati.

Ker Vam je blizu tehnika Umiritve in Sprostitve ob Podpori Diha, namreč v pretekloosti se se o tem že Učili, vas Povabim, da jo v teh dneh še nekoliko bolj uporabljate.

In da se s skozi Meditacijo Podate na svojo Duhovno pot Raziskovanja in odkrivanja svojih lastnih življenskih potencialov. Namreč, Vaši Vodniki čakajo in si želijo, da Vam lahko Čim prej Predajo pomembna Sporočila in Napotke kako Naprej.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja