Horoskop Tehtnica September 2015

By | 28/08/2015

vedezevalka-tehtnica

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Čas je za Nove Lekcije v Vašem Življenju. In to pomeni, da je čas slovesa od Starega in Zastaranega. Prihaja “Nova Zgodba”, Novo Življenje. Novo Rojstvo, če Vam je Ljubše.

Kaj Vam bo to Rojstvo prineslo pa je spet, Tako kot vedno v Življenju Odvisnbo Izključno Od Vas Samih. Na Kakšen Način boste Delovali. Kaj boste Dali Od Sebe, Kaj boste Znali Sprejeti.

Četudi se morda Sliši Tako “Težko”, verjemite Sploh NI. V Resnici je vse tako Preprosto. samo Prepustite Se in si Dovolite Svobodno Zadihati in Biti Svobodni.

Nikar naj vam Ne Bo Nelagodno češ:”Kaj bodo Drugi rekli”. Ljubljeni, Zavedajte:”Vi Živite Svoje Lastno Življene in Ne Drugi!” Zato Je Vaša Stvar in Vaša Pravica, da ga Živite Natačno Tako Kot Vam Ustreza.

Za Vse Ostale pa velja; Ali Naj Vam Sledijo, če pa tega Niso Sposobni Naj Odidejo!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja