Horoskop Devica November 2015

By | 04/11/2015

Devica november horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Presenečali boste Sami Sebe in Presenečali boste svojo Okolico. Spremembe, ki se vam bodo v tem obdobju dogajale vas bodo dobesedno Polepšale in Pomladile. P

a še nekaj “Novega” bo oapziti na Vas. In sicer to, da boste Začeli “Govoriti”. Kajti, Nihče, Niti sami niste Navajeni na to, da se Razkrivate. Da Govorite o Sebi. O Svojem Življenju. Vedno vse Držite V Sebi.

V tem obdobju pa boste postali prav Klepetavi. In to bo povzročilo pravo Presenečenje. In, Navdušeni boste nad tem, kako se boste Dobro Počutili, ko boste “Dajali Ven Iz Sebe”.

Spoznavali boste kako je v resnici enostvano. Ko začnete govoriti, ko se Zaupate, ko podelite svoje Misli, Svoje Stiske, Strahove, pa tudi Svojo Srečo in Veselje še z Nekom, se Začnete počutiti Osvobojene in Lahkotne.

Zato, Ostanite v Teh Energijah in Odprite se ter Zaupajte.

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja