Horoskop Kozorog November 2015

By | 04/11/2015

Kozorog november horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Delo Na Sebi naj Vam bo v tem obdobju Prva stvar. Nekoliko ste se amreč zanemarili.

In še nekaj. Ne dopustite, da bi se vam začeli dogajati Prehladi in Viroze. Če se boste Poglobili v to, zakaj se vam Dogajajo različne oblike “Bolezenskih stanj”, potem vam bo hitro Jasno, da si Sami Prikličete ta stanja.

Našli pa boste tudi Odgovore Zakaj je temu tako. Kaj je tisto, kar vam povzroča to, da se “Hočete počutiti slabo”. In ko boste Ozavestili ta dejstva, boste spoznali in se začeli tudi Učiti na Kakšen način lahko začnete Spreminjati Sami Sebe in Svoje Počutje.

Potem pa vam preostane le še to, da začnete Pridno Delati na Sebi. Verjemi, da če boste Pridno delali na Sebi, Predvsem pa, če boste Imeli Iskren Namen po Lastni Osebni Rasti in Spremembi, da se bo Stanje Izjemno Hitro Izboljšalo.

Potem pa, samo še Nadgrajujte. Nikakor pa spet ne Izpustite vsega iz Rok!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja