Horoskop Lev November 2015

By | 04/11/2015

Lev horoskop november 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Ta hip potrebujete Svež zrak. In pa Primerno Hrano.

Namreč, žal ste preveč izbirčni glede tega Kaj boste Pojedli. In celo Kdo vam bo Hrano Pripravil. Kaj pa če to Naredite kar Sami, če pač menite, da skoraj ni človeka, ki bi znal za Vas preipraviti primeren Obrok.

Pa še nekaj potrebujete. Objeme. In Občutek da ste Ljubljeni. Pa saj, veste, Vi ste Ljubljeni. A kaj, ko ste se Sami Umaknili in Zaprili Vase. Nihče pa ne more Izsiliti, da Vam pove, kako vas ima Rad in da si Vas želi Objeti.

Kajti Več kot to, da vam bližnji na vse načine izkazujejo Pozornost in Ljubezen ne gre, če vi sami ostajate Hladni in Nedostopni. Pa tako zelo malo je potrebno, da bi se spet Počutili Lepo.

Razbremenite se in se vemdarle Osvobodite tega “Grdega” čustva, ki siši na ime Ljubosumje. Kajti Nobene potrebe ni, da da tako Čutite, ker ste resnično Ljubljeni!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja