Horoskop Škorpijon November 2015

By | 04/11/2015

Škorpijon november horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Ko Znate Pomagati Sebi, ko veste kdaj je potrebno, da se ustavite in se osredotočite na Svoje Lastne Potrebe, takrat Se tudi Počutite Odlično v Svoji KOži, In ker Znate to Narediti Pri Sebi in Za Sebe, ste prav to isto Sposobni Narediti tudi za Druge. kajti po Svoji naravi ste Svetovalec, ste Učitelj in terapevt.

In kadar lahko svoje Znanje in Svojo Pomoč Podarite drugim, ko delate Dobro za Druge, takrat je Vaša Duša Srečna.

Preprosto, ko delujete Kot “Delavec Luči”, ste Obsijani z žarkom čiste brezpogojne Ljubezni. In takrat se v Svojem Telesu in “Svoji Koži” počutite Fantastićno.

Ker pa ste ravno zaradi teh svojih izjemni Lastnosti zelo Občutlji, pa vas Opozarjam, da razvijajte svojo Moč in Sposobnost “Trde Kože”.

Žal ste namreč zelo Občutljivi. In ko so Ljudje do vas Neprijazni, Nepošteni, takrat se zelo Hitro Zlomite in zelo Trpite.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja