Horoskop Strelec November 2015

By | 04/11/2015

Strelec november horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Kako se vam zdi ta misel, da bi se za nekaj časa odpravili nekam, kjer ne boste videli niti slišali niti na nikakršen način imeli Opravka z ljudmi in okoljem v katerem se vsakodnevno gibljete.

Še telefon vse aparate ugasnite. Na tiste mislim seveda, ki bi vas znali na kakršenkoli način hote ali nehote Povezati s temi tem Okoljem. Mamljiva misel mar ne?

Kajti, tako dolgo si že Želite Umakniti se. Ampak veste, Beg Ni rešitev. Namreč, Na takšen način kot Vi Razmišljate o Umike ni nič drugega kot Beg. Jaz pa vam Predlagam le krajši “Odklop” od Resničnosti in Vsakdanjika.

Kaj vam pomaga, če boste nekam Zbežali. Tam Nekje boste spet morali Živeti. In spet bi se lahko začeli počutiti Utesnjeno.

Kaj pa potem? Boste spet Bežali? Ali ste že kdaj Prešteli, kolikokrat Ste že Bežali, kolikorat Ste se Že Vi Umaknili?

Tokrat Ostanite. Le “Odklopite” se!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja