Horoskop Tehtnica November 2015

By | 04/11/2015

vedezevalka-tehtnica

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Če boste Pretiravali se lahko kaj hitro zgodi, da boste ostali Ob Svoj tako potreben Počitek. No, kako in Kaj Narediti, da se to Ne Bi zgodilo se vam že svetovala.

In če boste upoštevali nasvet, bo zadeva okoli Počitka zelo Lepo stekla. Kar pa se tiče “Prijetnih Jesenskih Večerov”, No tu pa Velja Opozorilce, da le nikar Ne pretiravajte z dolgim bedenjem in raziskovanjem novemberskega nočnega življenja. Kajti, delovne obveznosti, ki so pred vami vas bodo preganjale.

Vi pa si ta hip Ravno Ne morete privoščiti, da bi bili utrujeni in nenaspani. Zato Vam svetujem, da se ob Večerih raje kar hitro Odpravite v Toplo posteljo.

Pa saj, navsezadnje; Ali ni čudovit Občutek ležati v topli Postelji, ko je zunaj ta neprijeten Hlad, ki se je počasi že začel Zajedati v Kosti. In če se Še Lahko h Komu Stisnete!

O Ja, Neprecenljivo!

Sedaj pa poklicite vedeževalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja