Horoskop Vodnar November 2015

By | 04/11/2015

Vodnar november horoskop 2015

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Z razumevanje in odprim srcem se podajte na potovanje v svojo Dušo. Vprašajte jo Kaj vam ima Povedati.

Nasploh je čas, da prisluhnete Sebi. No, če pa boste tako “Odprti” in si boste Dovolili, da boste Prisluhnili še komu, ki mu ni mar kaj se dogaja z Vami, potem pa bo to naravnost Odlično.

Kajti, začeli ste se “Skrivati” in se Zapirati med štiri stene. kaj pa imate tam? Kaj posebnega, razen Samote in Osamljenosti? Mar niste Vi človek, ki potrebuje za svoje “Delovanje” kar se da Veliko Prijateljev, Znancev in Zdravilnega Smeha?

Če hočete komurkoli dokazovati, da zmorete živeti takšno življenje, to res nima nobenega smisla. Kajti na takšen način ne boste dosegli željenih rezultatov.

Edino kar boste dosegli bodo litri Solza žalosti in osamljenosti pa stanje Apatije. Upam pa si trditi, da to ni ravno vaš “Življenski Cilj”, glede na dejstvo, da iščete svojo Sorodno Dušo!

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja