Horoskop Strelec Marec 2016

By | 03/03/2016

Strelec marec horoskop 2016

Kliknite sem in me pokličite ter vprašajte kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Razbremenite se in razčistite vse dvome v zvezi z vašo prihodnostjo.

Nemir, strahovi, ne-sprejemanje sebe, ne-sprejemanje okolice. Ali resnično še niste utrujeni od večno enih in istih razmišljanj?

Premaknite se naprej. Bodite bolj odrti za sprejemanje stvari, ki vam pridejo naproti.

Veste, življenje je vse kaj drugega kot navadna igra.

In vi boste morali narediti velike spremembe najprej pri sebi in pri svojem odzivanju na dogodke, če boste hoteli napredovati.

Vedite, da vedno ne morete dobiti tega kar si zamislite.

In večno tudi ne boste mogli trmasto vztrajati kot majhne nebogljen otrok, zato, če se vam stvari v življenju ne bodo poklopile na točno takšen način kot ste si vi zamislili.

Zato je čas, da sprejmete odločitev in da se resnično zazrete v sebe. V svoje srce. In se vprašate, kaj je tisto, kar vi v tem trenutku lahko naredite za sebe in za svojo okolico, da se boste „našli skupaj“.

Zato, ker če boste vztrajali na tem, kjer ste zdaj se boste vedno slabše počutili. „Čas pa teče in nič ne reče.“ Torej, pohitite z pozitivnimi spremembami.

Sedaj pa poklicite vedezevalko Vesno. Vprasajte tiste stvari, za katere vas sedaj najbolj zanima odgovor.

Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

Nazaj na horoskope

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja