Vedeževanje ni samo šloganje

časovni cikli in vedeževanje

Vedeževanje ne temelji na verjetnostni metodi ampak na teoriji zaporednih časovnih ciklov

Vsakdo si kdaj zastavi vprašanje: „Kaj mi bo prinesla prihodnost“. To vprašanje je staro toliko, kot človeštvo. Zastavljal si ga je že jamski človek, odgovore so ponujale ciganke na sejmih, danes kličemo vedeževalce in vedeževalke na telefonske številke za vedeževanje ali pa pošiljamo sms-e za sms vedeževanje.

Nekatera vprašanja so čisto običajna in so povezana z bližnjo prihodnostjo. Kdaj pelje ta in ta vlak? Ali bi bilo pametno kupiti te in te delnice? Napoved je lahko pravilna ali napačna. Vlak ima lahko zamudo, borzni mešetar se je zmotil. Napake so posledica nepredvidenega dogodka ali pomote, lahko je napaka tudi v tehniki vedeževanja.

Nekatere preteke najstarejše metode vedeževanja danes vidimo v luči sodobnih verjetnostnih teorij, ki temeljijo na matematičnem izračunavanju. Nekateri znanstveniki trdijo, da vse vedeževalske veščine temeljijo na zapleteni verjetnostni teoriji, čeprav se morda tega sploh ne zavedamo. Drugi trdijo, da gre za posebno vrsto ugibanja.

Pojem časa je zelo težko razložiti.

Naše življenje od rojstva do smrti ne poteka v enostavnem zaporedju, ampak je čas četrta dimenzija, ki je veliko bolj nenavadna, kot moremo verjeti. Nekateri ljudje zmorejo preseči ovire in so dejansko sposobni pogledati v prihodnost. Pri vedeževanju je posebej težko, če razmišljamo racionalno, otresti se moramo nejevere. Nobenega vzroka ni, da bi mislili, kako vemo vse, skoraj vse o vesolju in njegovi pravi naravi. Čas je brez dvoma eden najbolj skrivnostnih pojavov v vesolju, kot si ga predstavljamo.

Čas teče v ciklih

Verjeli ali ne se dogodki v življenju posameznika ponavljajo vedno znova in znova a vsakič znova na malenkost drugačen način. Prav tako se dogodki na nivoju celotne Zemlje dogajajo v ciklih. Že dolgo časa je znano, da se je 10 tisoč let nazaj zgodil kataklizmičen dogodek, ki je izbrisal vse kar se je takrat dogajalo na zemeljskem obličju. Dokaz temu so piramide pod vodo, tako imenovan Bimini road v Ameriki in potopljena mesta po celem svetu. Majevski koledar je tudi cikličen. Medtem ko v zahodnem svetu, takoimenovanem modernem svetu, gledamo zaporedje pomladi, poletja, jeseni in zime, so Maji imeli izračunane cikle za stoletja in tisočletja. Gregg Braden je eden tistih živečih avtorjev, ki ga je, enostavno povedano, potrebno slediti, da bi razumeli kaj sem želela pravzaprav povedati.

Povezava časovnih ciklov in vedeževanja

Pri vedeževanju se velikokrat zgodi, da me stranka vpraša kdaj se bo nekaj zgodilo, kdaj se bom zaljubila, kdaj dobila novo službo in podobno. V take namene vedno uporabim tisti pripomoček, ki mi je tisti trenutek intuitivno najbolj pomemben. To se spreminja od stranke do stranke.

Ena izmed tehnik za vedeževanje časovnih dogodkov, ki jo tudi sama uporabljam, je sledeča

Vsak človek ima svoje ime in priimek. In če vzamemo za primer Janeza Novaka lahko vidimo, da je ime in priimek sestavljeno iz črk. Vsaka črka predstavlja določeno številko, ki nosi s sabo določeno energijo. Tako najprej na list zapišemo to pretvorbo.

J = 1

A = 1

N = 5

E = 5

Z = 8

N = 5

O = 6

V = 4

A = 1

K = 2

Vsaka številka predstavlja leta v katerih naj bi se posamzniku dogajale iste ali podobne stvari. Tako za Janeza Novaka lahko iz tega izluščimo najprej to, da se mu bodo ciklični dogodki dogajali na vsakih 36 let. Prvo in drugo leto ( 1 in 1) bosta unikatni, zato zelo pomembni.

Janez lahko tako pričakuje, da se mu bodo markantne zadeve zgodile, ko bo star okoli 37 do 39 let. kaže se, da se mu bo šolanje kar vleklo (5 in 5 in 8), kar bi lahko pomenilo, da se bo v naslednjem ciklu, torej ko bo star 40 do 58 let, prav tako vleklo ampak na drugačen način. Lahko pomeni, da ne bo menjave službe, ne bo menjave ljubezenskege partnerice in podobno.

Bo pa potem nekaj premikov zaradi 5 in 6, lahko varanja, lahko menjava službe. Ko bo pa star okoli 70 let pa bo moral že zelo zelo popaziti nase, lahko bo postal vdovec, lahko pristal v domu za upokojence ali pa se lahko zgodi najhuje, torej da gre nazaj v mavrico.

Druge tehnike napovedovanja prihodnosti

Časovne cikle se da gledat tudi na drugačne načine. Ker treba je vedeti, da nikogar dejansko ne zanima kaj bo čez 50 let se dogajalo ampak ga zanima kaj se bo dogajalo tam v obdobju petih let ali veliko manj.

Obenem je treba vedeti, ko smo že malenkost obdelali Janeza Novaka, da se iz tega, kar sem napisala, ne vidi samo časovna dogajanja ampak tudi kaj se bo v posameznih obdobjih dogajalo. Pravzaprav gre za matematični izračun, pa vendar temu sama rečem vedeževanje, ker ljudje tako ali tako radi posplošujete. Naj bo astrologinja, numerologinja, vedeževalka ali jasnovidka … še vedno bo splošen izraz, ki ga v veliko primerih uporabljajo ljudje, šlogarica.

A pustimo to …

Druge tehnike vedeževanja so vedeževanje s kartami, takimi in drugačnimi. Tako nekdo vedežuje iz tarot kart, nekdo iz ciganskih kart, nekdo iz Lenormand kart ali pa iz navadnih igralnih kart. Vsake karte same pokličejo vedeževalko, da jih v roke vzame.

Še najbolj učinkovito vedeževanje lahko izvedemo z nihalom. Medtem ko nam vedeževalske karte jasno in glasno pokažejo življenje nekoga v prihodnosti, je nihalo tisto, ki ga moramo spraševati. In nihalo da potem odgovore. Lahko vprašamo najprej ali se bo zgodilo to in to. Potem pa še postavimo vprašanje kdaj se bo to zgodilo. Marsikdo vam bo rekel, da se tega ne da, da ne pokaže prav. Moje osebne izkušnje pravijo drugače.

Zakaj je vedeževanje dobra stvar

Odgovor je enostaven: Ker si z vedeževanjem lahko pomaga prav vsak. To ne pomeni, da se mora vsak matrat z učenjem vedeževanja ampak da odpre internetni brskljalnik in si poišče vedeževalke, ki nudijo vedeževanje, v tem primeru mene, vedeževalko Vesno.

V starih časih se je redno hodilo k vedeževalkam. Pred vsako vojno se je hodilo k jasnovidkam po nasvete. Pred vsako poslovno odločitvijo se je posvetovalo z vedeževalcem. Ker vedeževanje ni samo šloganje. Vedeževanje je tudi dajanje nasvetov, vpogled v prihodnost in ovire in uspehe na poti posameznika, ki sprašuje kako in kaj za naprej.

V modernih časih pa so tisti, ki vodijo ta svet, poskrbeli, da je vedeževanje demonizirano in posmehovano. Pa veste zakaj so to naredili? Samo zato, da se navadni ljudje tega ne poslužujejo, veliki pa se poslužujejo vedeževanja in s tem pridobivajo prednost pred navadnimi ljudmi. Ti, ki vodijo svet, vedno poskrbijo, ne samo za vedeževanje ampak tudi za ostalo, da se resnico invertira. Torej vedeževanje je super, na zunaj pa mora to izgledat neumnost.

Vi ste na vrsti, da naredite korak

Za vedeževanje me pokličite po telefonu ali pa mi pošljite sms. Vesela bom, da vam bom lahko razsvetlila vašo pot v prihodnost.