Atlantidske karte

Preberite si kratke pomene atlantidskih kart. Celotno število kart je 44, kar je v skladu z frekvenco Zlate Atlantide.

Kot vedeževalka, svetovalka in intuitivka verjamem, da so atlantidkse karte ključ do razumevanja Vesolja, ki se nahaja v vsakem posamezniku posebej.

atlantidske karte 1
atlantidske karte 2
atlantidske karte 6
atlantidske karte 4
atlantidske karte 5
atlantidske karte 3

Atlantidska karta Rojstni kristal

Ta karta nam svetuje da okrepimo vezi z domom in tako občutimo mir in oporo. Odprite se za nove energije in nadgradite ze obstoječa znanstva.

Atlantidska karta Blagoslov

Atlantidska karta Blagoslov vam daje namig, da lahko danes svojo božansko energijo prelijete v kogarkoli. Podarite blagoslov v mislih vsem, tudi ljudem, ki vam niso naklonjeni. Božanska svetloba se bo dotaknila vseh in jim pomagala odpirati srca. Vse božansko, kar boste tako nesebično podarjali, se vam bo vračalo večkratno.

Atlantidska karta Izobraževanje

Zanesite se na svoje znanje in ga posredujte tudi drugim. Bodite odprti za morebitna nova znanja, predvsem pa izhajajte iz svoje modrosti.

Atlantidska karta Ravnovesje

Atlantidska karta Ravnovesje vas vodi v uravnovešanje vašega življenja. Če ste napeti, z globokimi vdihi poskrbite, da se vse vaše čakre odprejo in da se telo sprosti. Bodite pozorni na to, da kar prejemate, tudi dajete. Vse vaše misli in dejanja naj bodo iskrena. Sledite vodilu pravičnosti.

Atlantidska karta Ljubezen živali

Kadar potegnemo to karto, se povežite z neko živalijo. Ob tem razmišljajte kaj se lahko od te živali lahko naučite. Z živaljo se telepatsko pogovorite in dobili boste sporočilo, ki vam bo ta dan v pomoč. Ta žival se je na Zemlji utelesila zato, da vas izkuša in uči.

Atlantidska karta Božanska esenca

Ta karta vas bo spomnila, da ostanite zvesti sebi in svojim prepričanjem. Nakazuje, da ste na visoki in pravi razvojni stopnji. Vaša avra je svetla, jasna in sijoča, zato ostanite to, kar ste. Vaše misli in hotenja naj bodo čista kot misli in hotenja majhnih otrok nedolžnih otrok.

Atlantidska karta Zvoki in glasba

Ta karta vas vodi in ohranja v sozvočju. Posvetite se sproščenemu učenju, poslušajte glasbo in petje. Tako se bo spremenilo vaše razpoloženje, obenem pa se bo stanje duha uskladilo z neskončnostjo. Vaše čakre bodo odprte in lahko boste izražali ubranost in disonanco. Začutili boste navdihe ustvarjalnosti in sreče.

Atlantidska karta Visoki svečenik

Pozvani ste, da pokažete kdo v resnici ste. Skarjni čas je, da vzamete življenje v svoje roke. Začeti morate delovati voditeljsko, obenem pa morate pričeti sprejemati jasne odločitve. Da bi dobili najbolje, morate drugim preko Kozmosa dajati več kot najbolje.

Atlantidska karta Peta domenzija

Atlantidska karta vas uči, da živite v skladu z duhovnimi vrednotami. Vaše vodilo naj bo, da delajte z drugimi tako, kot želite, da drugi delajo z vami. Do ljudi, ki vas obkrožajo, bodite ljubeči, prijazni, pripravljeni pomagati in prisluhniti, ko je to potrebno.

Atlantidska karta Hrana

Atlantidska karta Hrana vas poziva, da bodite previdni in pazite na to kaj jeste. Uživajte sveže in preproste jedi, v jedi uživajte v vsakem grižljaju. Če boste sledili nasvetom te karte, bo vaše telo čisto in pripravljeno na vsako delo in nalogo, pred katero se boste znašli.

Atlantidska karta Veliki kristal

Atlantidska karta Veliki kristal pravi, da v sebi skrivate ogromne vire notranje moči. Karta svetuje, da se ne smete podcenjevati. Vaše misi naj bodo vedno pozitivne. Sledite ciljem, ki so v vsesplošno korist. Ne pozabite, da imate moč, s katero lahko pomagate drugim.

Atlantidska karta Shranjevalni kristal

Atlantidska karta Shranjevalni kristali svetuje, da imejte um odprt za nove podatke. Podatki, ki bodo prihajali do vas, so morda pomembni za razumevanje nečesa skrivnostnega v vašem sedanjem življenju. Podatke usmerjajte v svoje tretje oko in osvojili boste veliko modrost.

Atlantidska karta Telepatija

Atlantidska karta Telepatija vam sporoča, da poizkušajte izprazniti svoj um. Tako boste zaznali sporočila vodnikov in misli drugih. Čista komunikacija je edino telepatija. Je plodna oblika komuniciranja in vi prav gotovo lahko komunicirate na ta način. In ne pozabite …. to je vaše poslanstvo.

Atlantidska karta Sprostitev

Atlantidska karta Sprostitev vam narekuje, da je čas za počitek. Če želite ohranjati notranjo uglašenost, je potrebno dihati globoko, da pride kisik v vse celice vašega telesa. Celice nosijo vaš potencial duhovnih darov, zato morajo biti ves dan prijetno sproščene.

Atlantidska karta Zabava

Atlantidska karta Zabava vam pove, da je prav danes čas za razvedrilo. V svoj dnevni urnik obvezno vpeljite čas za druženje z veselimi in pozitivnimi ljudmi. Veliko se smejte, na manj pozitivne dogodke pa glejte z optimizmom, saj so del učenja.

Atlantidska karta Dvanajst čaker

Atlantidska karta Dvanajst čaker vam pravi, da imejte svoje telo uglašeno s pozitivnimi frekvencami. Karta kaže tudi to, da imate nadnaravne in parapsihološke sposobnosti. Dopustite si, da stopite v stik s potencialom, ki ste ga že imeli v Zlati Atlantidi.

Atlantidska karta Zakon

Atlantidska karta Zakon pravi, da je zavezati se nekomu ali nečemu velika duhovna odgovornost. Energijo usmerjajte v svoje otroke in svojo družino. Pazite, da si nikogar ne lastite in nikogar ne omejujete v njegovih odločitvah. Lahko samo svetujete po svojih najboljših močeh.

Atlantidska karta Ledena doba

Atlantidska karta Ledena doba vam pravi, da je nastopil čas globokega razmišljanja. Pred vami so novi začetki in novi življenjski cilji. Pripravite se, da boste delovali na višjih frekvencah, saj bo to izredno pomembno za doseganje višjih ciljev. Z meditacijo očistite svoje telo prejšnjih slabih navad.

Atlantidska karta Delfin

Atlantidska karta Delfin vas opominja, da se povežite z energijo svoje duše. Bodite iskreni in predani do sebe in drugih. Vaše življenje naj bo lahkotno. Sprejemajte modre odločitve. Vaša najmodrejša modrost je, da v svoje življenje vnašate radost in izpolnjujete zdraviteljske sposobnosti.

Atlantidska karta Samorogi

Atlantidska karta Samorogi vam sporoča, da se želijo nebeški beli konji se želijo z vami povezati. Želijo vam pomagati v bolezni ali pa se zgolj povezati z esenco vaše duše. Danes pojdite v naravo, vzemite si čas za tišino in tako boste pripravljeni za sprejem njihovega dobronamernega sporočila.

Rojstno kristaliBlagoslovIzobraževanjeRavnovesjeEnergetska polja
PozitivnostUstvarjalni izrazHvaležnostNadzor nad umomPremišljevanje
Kristalne lobanjeTišinaLjubezen živaliMaterializacijaBožanska esenca
PrisotnostZvoki in glasbaOdličnostVisoki svečenikNarava
Peta dimenzijaSodelovanjeHranaRazsvetljenjeVeliki kristal
SfingaShranjevalni kristalSedem stebrov modrostiTelepatijaTehnologija
SprostitevVodaZabavaĆrni magDvanajst čaker
JasnovidnostZakonVisoka svečenicaLedena dobaPozejdonov tempelj
DelfinZdravljenjeSamorogiZadovoljstvo