Vedeževalka Vesna

dobra vedeževalka Vesna

Sem vedeževalka Vesna in moj življenjsko poslanstvo je pomagati ljudem na poti skozi življenje. Pri mojem delu sem se velikokrat srečevala z znanji, ki izvirajo iz časov starodavne Atlantide. Sama sebe ne smatram za pomembno osebo. Pomembna oseba tukaj in sedaj, v tem trenutku, ste vi.

Vem, da ta trenutek iščete nekoga, ki bi vam povedal kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Zato ste tudi sedaj tukaj in to berete. Verjamem pa tudi to, da ste v preteklosti imeli slabe izkušnje z vedeževanjem in svetovanjem raznoraznih vedeževalk. In verjamem, da ne zaupate več ravno vsakemu. Popolnoma vas razumem.

Kako vam lahko vedeževalka Vesna pomagam … preberite prosim

Vedeževalka Vesna vam lahko pomagam in napovem prihodnost na več področjih:

Vedeževanje za ljubezen

+ lahko vam povem kaj se vam bo dogajalo na področju ljubezni. Če imate ljubimca, če iščete partnerja ali pa če vas zanima če vas partner vara.

Vedeževanje in svetovanje za družinske odnose

+ družinski odnosi so pomembni, zato karkoli vas zanima iz področja družine, otrok, nosečnosti, odnosov s sorodniki, sem tukaj za vas.

Vedeževanje za službo

+ služba je tista, ki zadnje čase vsem nekam dela sive lasi in povzroča veliko živčnost. Če iščete službo, menjujete službo ali pa vas zanimajo odnosi s sodelavkami in sodelavci, napredovanje ali težave z nadrejenimi … pokličite in vprašajte.

Vpogled v prihodnost za denar in finančne premike

+ denarne in finančne zadeve so tematike, ki neverjetno vplivajo na vsakega izmed nas. Če vas znaima kaj se bo dogajalo, kako boste finančno peljali, kako bo s plačo in kaj lahko okoli tega pričakujete, me brez težav pokličite.

Vedeževanje za dobro počutje in osebno srečo

+ dobro počutje in osebna sreča … to je izjemnega pomena za normalno življenje. Zakaj bi trpeli, zakaj bili obremenjeni. Ravno zato sem tukaj za vas, da vam pomagam z nasveti, da vam razkrijem prihodnost, da vam razblinim dvome. Verjemite mi, da nisem kar tako priznana vedeževalka Vesna. To ime si lahko nadene samo tista vedeževalka, ki ima dolgoletno in uspešno prakso pomaganju ljudem v stiski.

Vedeževanje za vam pomembna vprašanja

+ velikokrat se bo zgodilo, da se vam bodo pojavila vprašanja, ki so unikatna samo vam. Saj veste … življenje se dogaja in nam prinaša raznorazne izzive s katerimi še sami ne veste kako bi se poprijeli ali pa vas to ujame popolnoma nepripravljene …. ja ….. niste edini vam povem. Tudi za te primere sem tukaj za vas. Že zelo veliko ljudi me je poklicalo in me vprašalo že vse mogoče. Tako nabiram primere, imam prakso v reševanju in napovedovanju marsičesa. Zato kar pogumno. Nobeno voprašanje ni neumno in vsako vprašanje ima svoj namen.

Tukaj je telefonska številka. Javila se vam bom Vesna, ki se bom 100% posvetila vašim težavam in vaši prihodnosti

vedeževanje po telefonu 0906679

Kadar boste poklicali na mojo številko 090 6679, pričakujte od mene iskrene odgovore, resnico in dejstva. Obenem pa vam bom posredovala tudi informacije iz višjih nivojev v zvezi s tem kako lahko težave, ki jih imate, na najmanj boleč način tudi odpravite. Zelo dobro je, da sledite informacijam, ki vam lahko spremenijo življenje na bolje. To je najpomembneje.

Strošek klica za vedeževanje na številko 0906679 iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 2,59 EUR/min, prerokovanje iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min.

Molim za vas k Atlantidi in želim vam veliko sreče v vašem življenju.

vaša dobra vedeževalka Vesna

Kdo je pravzaprav dobra vedeževalka Vesna

Zdaj pa je čas, da povem še nekaj malo o moji malenkosti.

Nisem rojena jasnovidka in nisem rojena vedeževalka. Skozi odnovno in srednjo šolo sem še verjela v vse kar so mi drugi povedali in sledila vsem navodilom, ki sem jih sprejemala od staršev, iz okolice, od prijateljic, časopisov, radija in televizije.

Potem pa sem malo po malo začela prebirat literaturo, ki je govorila malo drugače kot vsi ostali. Začela sem spoznavati, da svet pravzaprav ni tak kot ga drugi razlagajo in da so stvari nastavljene kot so nastavljene samo zato, da nam preprečujejo osebnostno rast, preprečujejo osebno srečo in preprečujejo, da bi razumeli zakaj se nam nekaj dogaja in zakaj se nam nekaj ne dogaja.

In, kot pravi izrek, ko je učenec pripravljen se pojavi učitelj. Tako sem naletela na ne samo enega učitelja ampak več učiteljev. Spoznavala in naučila sem se marsikatere skrivnosti, ki nam omogoča predvsem srečno življenje.

Kaj pravzaprav je srečno življenje?

Srečno življenje je znati živeti iz dneva v dan polno, neobremenjeno, kvaliitetno, duhovno naravnano in razumevajoče do drugih. Sedaj bo nekdo pomislil, da je to enostavno. Pa je res? Živite vi srečno življenje? Se znate pravilno odzvat, ko vas zadenejo težave in problemi?

Katera znanja so postala moja priljubljena znanja?

Od mojstra starodavnih znanj Atlantide sem posrkala vse znanje, ki mi je bilo na voljo. Še veliko je pa ostalo meni nerazkritega, ker znanje vedno znova pride, ko stopim stopnico višje. Poenostavljeno povedano se znanje kar samo razkriva. Začenjala sem razumeti, ko sem začela pravilno razumeti. Ne znam se izraziti drugače. Atlantidske karte, ki je eden od mojih pripomočkov, odpirajo marsikatera vrata. Zelo zanimivo, da so jih natisnili v Sloveniji. Ja … izgleda da ima vsaka stvar svoj namen.

Zdaj ste pa na vrsti vi ….

Pokličite me, lahko mi pošljete tudi sms. V obeh primerih se bom za vas maksimalno potrudila, da boste dobili to kar iščete.

Vaša dobra vedeževalka Vesna