Razlaga sanj po abecedi – sanjska knjiga

sanjska knjiga

Za vas pripravljam kaj pomeni razlaga sanj po abecedi. Sanjska knjiga se vedno dopolnjuje z novimi sanjskimi simboli. Do sedaj je v sanjski knjigi vpisanih 131 simbolov. Nazadnje osveženi in vneseni novi sanjski simboli dne 24.09.2021.

V svetu sanj pravila realnosti, v katerem živite, ne veljajo. Vaša realnost, ki jo oblikujete s pomočjo vašega ega in po nekih pričakovanjih, ki jih imate, postane drugačna realnost ko stopite v svet sanj.

V svetu sanj je realnost nekaj popolnoma drugega. Je vse tisto kjer vaš ego nima moči, da bi vas zaščitil pred bolečinami in pred obsojanjem in dogajanjem na katerega niste pripravljeni. Tako v svetu sanj izkušate vse tisto kar vaše misli dejansko razmišljajo, velikokrat duša odide po svoje in doživlja tisto, kar ji vi ne dovolite. Težko je to razložiti na kratko.

Vsekakor vam sanje dajejo boljšo sliko vašega partnerskega odnosa in obenem drugo perspektivo dogajanja v vašem življenju. Sanje vam to govorijo skozi sanjske simbole, ki se jih potem interpretira. Zato je tukaj sanjska knjiga, razlaga sanj po abecedi.

Preden pa začnemo s seznamom naj vas povabim, da me za prerokovanje prihodnosti pokličete ali pošljete sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam povedala vse o vaši prihodnosti, o izzivih in o vsemu lepemu kar vas v prihodnosti čaka. Kliknite na povezavo, ki sem vam jo napisala in me pokličite. Ljubezen, posel, družina, denar, varanja, prijateljstva, osebna sreča in še marsikaj drugega. Vprašajte. Ne bo vam žal.

Razlaga sanj po abecedi – sanjska knjiga za vas

Kliknite na črko in odprl se vam bo seznam sanjskih simbolov na izbrano. Ponavljam še enkrat, da se seznam sanjskih simbolov dopolnjuje po parkrat na teden.

Razlaga sanj črka A

Razlaga sanj črka B

Razlaga sanj črka C

Razlaga sanj črka Č

Razlaga sanj črka D

Razlaga sanj črka E

Razlaga sanj črka F

Razlaga sanj črka G

Razlaga sanj črka H

Razlaga sanj črka I

Razlaga sanj črka J

Razlaga sanj črka K

Razlaga sanj črka L

Razlaga sanj črka M

Razlaga sanj črka N

Razlaga sanj črka O

Razlaga sanj črka P

Razlaga sanj črka R

Razlaga sanj črka S

Razlaga sanj črka Š

Razlaga sanj črka T

Razlaga sanj črka U

Razlaga sanj črka V

Razlaga sanj črka Z

Razlaga sanj črka Ž

Zakaj je pomembna razlaga sanj?

Sanje so zelo indvidualne. Vsak sanja nekaj po svoje, vsakemu se prikazujejo simboli na način, da je vse skupaj kar lepo povezano, pa čeprav, ko se zbudite, mislite, da nima nobene veze z vami in da sploh ne veste zakaj ste nekaj sanjali in zakaj ne. Pa vendar so vsi simboli povezano z vašim življenjem, z dogajanjem okoli vas, z vašo realnostjo, ki jo živite dan za dnem.

Tudi če recimo sanjate mrtve ljudi, so ti, takoimenovani mrtvi ljudje, vaši pokojni sorodniki, pokojni prijatelji ali znanci, v zelo malo primerih čisti neznanci.

Knjiga sanj – sanjska knjiga daje odgovore

Zato je dobro razumeti kaj ste sanjali, kaj za vas to pomeni, zelo pomembna je razlaga sanj. Tako boste dobili uvide, ki vam lahko v življenju zelo zelo pomagajo. Ko boste razumeli uvide boste lahko dan za dnem prodirali globje v razumevanje tega kaj so vam sanje pravzaprav želele povedati.

A naj se vam ne mudi, to gre na počasi. Sanjska knjiga vedno pri roki in tako razlaga sanj po abecedi je prvi korak, kasneje boste sami videli, da je čas za naslednje korake.