Sanjska knjiga – razlaga sanj črka D

By | 23/05/2021
sanjska knjiga črka D

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko D.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== DOGOVOR ==

Sanje v katerih se nekaj dogovorite z nekom, so znak uspešnega reševanja težav v realnem življenju.

== DOSEŽEK ==

Sanjanje da ste nekaj dosegli nakazuje, da boste v življenju končno nekaj pripeljali do cilja ali pa boste z razplettom nekih dogodkov zelo zelo zadovoljni. 

== DREVO ==

Akacija – sanjanje Akacije pomeni, da se bo pri vas začelo razmišljanje o smrti in o temu kaj smert pravzaprav za vas pomeni. kar pa ne simbolizira, da do smrti tudi dejansko pride.

== DUHOVNIK ==

Sanjanje duhovnika pomeni, da ima nekdo moč nad vami in da vas lahko manipulira in vam daje navodila, ki jim slepo sledite in s tem omejujete svojo svobodo in možnosti. Vaša čustva bodo tako omejena in ne boste jih mogli izražati na način kot bi si to želeli. Simbolizira tudi veliko ovir in veliko delanje korakov nazaj preden boste lahko dosegli željene cilje.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna