Sanjska knjiga – razlaga sanj črka R

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka R

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko R.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== RAČUNALNIK ==

Star računalnik ali kalkulator – v sebi nosite zastarele poglede na določene zadeve, ki se dogajajo okoli vas

== RAČUNOVODJA ==

Sanjanje računovodje kaže na to, da bi bilo potrebno v življenju narediti korake nazaj in kritično ocenit trenutno situacijo v svojem življenju in odkrito samemu sebi priznati kaj je narobe postavljeno in kaj je prav postavljeno.

== REŠILEC ==

Sanjanje rešilca, reševalnega vozila, nakazuje da se v svojem življenju obnašate čisto preveč neodgovorno. In te neodgovornosti vas lahko polejejo v slabo družbo in slaba dogajanja. Zelo dobro bi bilo, da bi svojo pozornost obrnili v smeri bolj previdnega delovanja.

Če sanjate rešilca polnega ljudi, ki potrebujejo pomoč, je to znamenje, da se v svojem življenju oklepate vsega tistega, kar je staro in kar bi enostavno morali izpustiti iz svojega življenja. Sanjanje z ljudmi nabito polnega rešilca kaže na to, da ste čustveno zelo prizadeti in poškodovani in da boste prej ali slej morali te težave nasloviti in pozdraviti vaša čustva.

Sanjanje, da vozite reševalno vozilo nakazuje to, da v svojem življenju dajete drugim prednost pred samimi sabo. in da dovoljujete, da drugi na nek način upravljajo z vašim življenjem.

== RISANKE ==

Sanjanje, da gledate risanke, kaže na to, da določene stvari v življenju ne jemljete s pravo dozo resnosti ampak da vas niti ne zanima kaj se kaj dogaja.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna