Sanjska knjiga – razlaga sanj črka S

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka S

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko S.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

=== SAMOSTAN ===

Simobolizira duhovnost v vašem življenju, mir v duši, mir pred notranjimi demoni, zen prostor v svojem življenju. Velikokrat simbolizira, da ste zaščiteni in da če potrebujete pomoč za karkoli , da lahko to pomoč tudi dobite. V primeru, da sanjate porušen samostan, poškodovan samostan, pomeni, da nimate zaupanja v svoje življenje in svoje poteze. Lahko je to tudi opozorilo, da se lahko zgoid, da neke začete stvari ne boste pripeljali do cilja.

=== SEZNANJANJE Z NEČIM ===

Sanjati, da se z nečim seznanjate, je znak da skušate raziskati svoja dejanja v življenju in jih tudi razumeti. To pa še ne pomeni, da vam bo dejansko všeč kar boste ugotovili. 

== SIDRO ==

Sanjanje sidra kaže na to, da boste v svojem življenju imeli veliko stabilnosti in varnosti. Trdno boste zastopali svoje ideje in prepričanja. 

Po drugi strani pa bodite pozorni tudi na to, da sanjanje sidra predstavlja neko omejitev, nekaj kar vas v življenju drži nazaj. To še posebej velja, če sidro sanjate v povezavi s partnerjem ali službo.

== SITNOST ==

Če sanjate, da ste v sanjah sitni ali je kdo okoli vas siten, je to znamenje sanj, da je neka oseba okoli vas, ki vam povzroča tako skrito živčnost in napetost, ki se je zavedate le na trenutke.

== SOVRAŽNOST ==

Sanjanje, da je nekdo sovražebn do vas, je znamenje za potrebo po spremembi razmišljanja okoli nečesa kar se dogaja okoli vas in vam je pomembno.

== SPAJANJE Z NEKOM ==

Sanje o temu, da se z nekom zlivate skupaj, da vaju vleče skupaj in da se telesa ne samo prepletajo ampalk kot voda zlivaju skupaj, je to znak, da v vašem življenju prihaja čas težav, še posebej na področju dela.

=== SPLAV ===

Sanjanje splava pomeni, da blokirate sebe pred tem, da bi se premaknili naprej, pomeni sabotažo samega sebe pred napredkom. Simbolizira metanje polen samemu sebi pod noge. Lahko pomeni tudi znak, da morate bolj skrbeti za svoje zdravje. 

Če sanjate, da je ženska, ki jo poznate, splavila, to simbolizira spremembo odnosa med vama na slabše. Če ne poznate ženske, ki je splavila, potem se je nekdo, ki ga sicer poznate a vam ni tako blizu, odločil da z vami ne misli nekaj speljati kar je imel namen speljati. Obenem simbolizira lahko tudi to, da se nečesa v življenju čisto preveč oklepate in da v življenju ne želite sprememb.

=== SPREJEMANJE ===

Če v sanjah nekaj sprejmete v fizični obliki ali pa da sprejmete neko dejstvo potem o pomeni, da boste v pravem življenju dobili priložnost sodelovati pri neki stvari, ki bo za vas zelo dobra priložnost za marikaj.

== STANOVANJE ==

Sanjanje stanovanja kaže na to kakšno je pravzaprav vaše finančno stanje in čustveno stanje, ki ga živite. Veliko stanovanje nakazuje, da se v življneju tako na finančnem kot na čustvenem življenju premikate v pravi smeri. Obratno velja, če sanjate majhno stanovanje. Zato, ko boste sanjali stanovanje, lahko realno ocenite ali ste na pravi poti ali ne, glede na to kako stanovanje ste sanjali. 

== STARODAVNO ==

Sanjanje nečesa starodavnega ali antičnega je znamenje za vas, da bi bilo dobro pogledat v dogodke iz preteklosti in se nato na osnovi tega orientirat za delovanje v prihodnosti.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna