Sanjska knjiga – razlaga sanj črka P

By | 23/05/2021
sanjska knjiga črka P

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko P.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== POBEGNITI ==

Sanje vas opozarjajo, da vam nekje ne bo uspelo, določene načloge se ne bodo izpeljale. Obenem sanje nakazujejo tudi na nezaupanje vase in v svoje dosedanje dosežke pa tudi nezaupanje v samega sebe.

== POHVALE ==

Če sanjate, da v okolici iščete pohvale to simbolizira, da si pozicije, kamor si želite v realnem življenju, še ne zaslužite.

Če v sanjah nekoga pohvalite, je to znak, da ste pripravljeni na neko žrtvovanje nečesa v svojem življenju, da bi prišli do nekih željenih ciljev.

== POPOLDNE ==

Sanje o popoldnevu, da živite neko popoldne, pomenijo, da je prišel trenutek, ko bi bilo dobro vaše dobre energije, ki so vam na voljo, usmerite v nekaj dobrega. 

Obenem simbolizirajo te sanje tudi to, da boste v prihodnosti v svojem življenju razčistili neko situacijo.

== POSVOJITEV ==

Če sanjate, da ste posvojili otroka ali da ga je posvojil nekdo drug je to znak, da v svoje življenje sprejemaete nekaj drugačnega. Te sanj epravijo, da se je treba vprašati kaj je tisto kar bi vas v življenju naredilo srečne in zadovoljne, nato pa delovati v tej smeri.

Če sanjate, da ste bili posvojeni, to nakazuje, da pogrešate otroka v sebi, pogrešate tisto srčno stanje, ki ste ga imeli kot otrok.

== POTEGNJEN / VSRKAN V NEKAJ ==

Sanje svetujejo, da niste tako osredotočeni samo na neko stvar ampak da dvignete glavo in pogledate kaj pravzaprav zamujate in koga pravzaprav zapostavljate zaradi tega. Sanje svetujejo, da v svoje življenje vključite več zunanjih dejavnikov, ki vam lahko svetujejo ali pomagajo do uspeha. V slogi je moč kot se temu reče.

== POMAGAČ ==

Če sanjate, da ste nekomu pomagali pri nedovoljenih aktivnostih, pri roku, pri kraji, pri stvareh, ki naj se ne bi počele, to pomeni, da imate okoli sebe ljudi, ki imajo na vas slab vpliv. Obenem to lahko pomeni tudi to, da imate eno slabo navado, ki vas bo vedno bolj obremenjevala in omejevala.

== PREDNIKI ==

Sanjanje prednikov je neglede na razlago sanj, ki jih berete kjerkoli drugje, znamenje, da so predniki z vami še vedno povezani, da ste vi v sanjah prestopili črto, ki je v realnem življenju ne morete, in se podali na polja brezčasnosti in na polja vašega resničnega doma, tam od kjer ste prišli preden ste se inkarnirali. Vaši predniki, pa karkoli ste že v zvezi z njimi sanjali, so želeli stopiti v stik z vami in to so naredili preko sanj.

Sanjanje prednikov, ki so že umrli, simbolizira tudi novice in srečanje s človekom, ki ga že dlje časa niste videli. Kot pravi italijanski pregovor za sanjanje prednikov “MORTO PORTA VIVO”.

== PREHOD ==

Sanjanje, da hodite skozi nek prehod, kaže na to, da se boste v pravem življenju premikali naprej, imeli veliko samozaupanja in veliko ravnovesja. Če sanjate, da stojite na sredini prehoda, je to znamenje, da prihaja v vašem življenju do nerazumevanj z drugimi in do neodločenosti, vaše neodločenosti zaradi njihove neodločenosti.

== PREKINITEV ALI VZDRŽEVANJE PRED UŽIVANJEM SUBSTANC IN OSTALEGA ZASVAJUJOČEGA ==

Sanjanje da ste nehali piti alkohol, nehali uživati drogo, ali pa se vzdržali seksa pomeni nakazuje, da ne smete biti preveč zaupljivi ali da ne smete dovoliti da bi kdo vam škodoval. Vse si morate vzeti bolj na počasi.

== PREŽIVNINA ==

Sanjanje da plačujete preživnino kaže na to, da v svojem življenju plačujete določene zneske ali denarja ali energije za napake iz preteklosti.

== PRIZADETOST ==

Sanje o temu, da ste zaradi nečesa prizadeti, kaže na to, da bo potrebno v življneju biti zelo previdni, ker lahko pride do nekega dogodka, ki vas bo spravil na kolena.  Zato velja biti previdni na vsakem koraku.

Sanje o temu, da vidite nekoga, ki je prizadet, pomeni da boste v življenju obkroženi z negativnimi ljudmi in negativnimi dogodki, ki se vas dotikajo, a ne vplivajo kaj preveč na vas.

== PUSTOLOVŠČINA ==

Sanjanje, da se greste pustolovščino nakazuje, da v svojem življenju nimate ravno razgibanega dogajanja in da bo potrebno uvesti v svoje življenje nekaj kar vam bo pognalo kri po žilah. 

Sanjanje pustolovščine po drugi srtrani simbolizira tudi to, da ste preveč zagledani v neko dogajanje in da si ne vzamete čas, da bi razumeli pomoč ljudi iz okolice.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna