Sanjska knjiga – razlaga sanj črka O

By | 23/05/2021
sanjska knjiga črka O

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko O.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== OBČUDOVANJE ==

Če sanjate, da nekoga občudujete, potem je to znak iz sanj, da potrebujete tiste kvalitete, ki jih občudujete, v svojem življenju. 

Če sanjate, da občudujete samega sebe potem to pravi, da si v realnem življenju želite in da pravzaprav potrebujete, da vas drugi vzamejo v upoštev.

Velikokrat sanjanje občudovanja sebe nakazuje na pretirano poveličevanje svojega življenja.

== OBILJE ==

Sanjanje, da imate nečesa na pretek, nakazuje, da morate v resničnem življenju šparat z energijo, je ne razdajat, predvsem pa paziti na to, da vam kdo ne bi srkal vaše dragocene notranje energije. Previdnost pri delovanju z drugimi okoli vsebe ne bo odveč.

== OBLETNICA ==

Sanjanje da praznujete eno obletnico nečesa ali pa da se zavedate v sanjah neke obletnice, je znamenje za to, da sprejemate neke stvari v svojem življenju, da gradite neke zadeve. Odvisno je od tega kaka obletnica je to.

Če sanjate obletnico poroke, potem to simbolizira, da vam gre ali vam bo šlo v ljubezni zelo dovbro. če sanjate obletnico zaposlitve, je to znak, da vam gre ali pa da vam bo šolo na področju dela v prihodnje zelo dobro.

Bolj kot obletnica pa so v sanjah pomembni datumi. Zato bodite pozorni kateri datumi se vam pri teh obletnicah v sanjah pojavljajo.

== OBTOŽEVANJE ==

Če sanjate, da vas nekdo nečesa obtožuje, je to znak, da imate v življenju preveč grenkobe in občutka krivde. Obenem kažejo te sanje na to, da dvomite v svoje odločitve.

Če sanjate, da vi nekoga obtožujete, je to znak, da z ljudmi okoli sebe niste v harmoniji in da lahko pričakujete, da se bo to kaj kmalu tudi pokazalo.

== ODRASEL – STAREJŠI KOT STE VI TA TRENUTEK ==

Če ste zelo mladi in sanjate, da ste odrasli, je to znak, da se bo treba v realnem življenju bolj potruditi pri določenih zadevah s katerimi se ukvarjate. Simbolizira tudi to, da morate v življenju biti malenkost bolj odgovorni.

== ODVISNOST ==

Sanjanje, da ste odvisniki od droge, to pravi, da določenih stvari v življenju nimate pod kontrolo, da vam kontrola uhaja iz rok. Obenem simbolizira, da ne želite prevzeti neke odgovornosti, pa bi bilo dobro, da bi jo. 

Te sanje kažejo tudi na to, da se na trenutek sploh ne znate in, po drugi strani, ne želite povezovati z ljudmi okoli sebe.

== OJAČEVALEC ==

Sanjanje ojačevalca simbolizira potrebo po temu, da se vas sliši bolj kot se vas ponavadi sliši. Obenem je to simbol za to, da se boste začeli v življenju bolj jasno izražati, da vas bodo ljujde bolj razumeli in vam bolj sledili ali vas bolj upoštevali.

== OKRAJŠAVA IMEN ==

Sanjanje okrajšave imen ali začetnice imen pomeni, da se za vas v življenju skriva nekaj sporočil, ki čakajo na vas. Zapišite si te začetnice ali okrajšave in spremljajte v življenju dogajanje. Okrajšava DR je lahko znak za zdravnika, VIP je lahko krajšava za pomembne ljudi … to so samo klasični primeri. Okrajšave imen so lahko portali za vstop tja kjer vam je super lepo ali super hudo, če se lahko tako izrazim. Zato bodite pozorni po katerih poteh boste stiopali in v katero smer zavili. Te okrajšave so kot trgovine v katere lahko vstopite. Nekatere prodajajo igrače, nekatere zdravila, nekatere pa vse tisto kar si pravzaprav ne želite.

== OLTAR ==

Sanjanje oltarja nakazuje, da se v življenju veliko žrtvujete, da pa vseeno žrtvovanje ni vedno prava smer za reševanje težav ali za povdigovanje vašega duhovnega učenja na višji nivo.

Sanjanje duhovnika poleg oltarja je znak za neravnovesja v vašem življenju, ki se jih morda ne zavedate ali ne poznate razloga zakaj so. 

Sanjanje, da klečite pred oltarjem, je znamenje da je v vašem življenju veliko neizpolnjenih želja.

Sanjanje, da je ta oltar bolj satanistične narave, je opozorilo sanj, da je okoli vas veliko slabe energije in da je lahko v vašem življenju prisotna tudi črna magija.

== OPRAVIČILO ==

Sanjanje, da ste se nekomu opravičili, je znamenje, da si želite v svojem življenju bolj harmoničnih odnosov, umirjenega življenja in dobre volje. Sanje vas opozarjajo tudi na to, da delate nekaj narobe in da bi bilo dobro raziskat za kaj se gre. Verjetno pa že sami to dobro veste, sanje vas pa na nek način silijo v to, da to narobe delanje popravite, odpravite. 

Sanjanje, da se nekdo vam opravičuje, kaže pa na to, da ste v življenju s strani nekoga zapostavljeni, da vas nekdo izkorišča. Bodite pozorni na to kdo se vam v sanjah opravičuje.

== OPREMLJANJE Z NEČIM ==

Če sanjate, da nase dodajate dodatke k oblekam, če s sabo vzamete neko opremo, nek dodatek, je to znak, da v realnem življenju trpite neko pomanjkanje ali pa da imate občutek, da vam nekaj manjka.

== OPROŠČEN ==

Sanjati, da ste biloi oproščeni v legalnih zadevah pravi, da je v realnem življenju pred vami neka življenjska izkušnja iz katere se boste veliko naučili. 

Če sanjate, da so nekoga oprostili, to pravi, da v svojem življenju potrebujete več ravnovesja med delom in zabavo.

== OSAMLJENOST ==

Sanjanje, da ste osamljeni, kaže na to, da ste v življenju zavrnjeni ali pa da boste zavrnjeni in da bo pri temu se vse v vašem življenj upremaknilo za korak nazaj. Sanje svetujejo, da ni vse samo v napredovanju ampak tudi v stabiliziranju in uživanju in uporabi tistega kar že imate. 

== OSVEŽILEC ZRAKA ==

Sanjanje osvežilca zraka ali vohanje osvežilca zraka nakazuje, da v svojem življenju znate uživati tudi z malimi užitki in malimi veselji. Obenem je to znamenje, da vam v življenje prihaja nekaj iz preteklosti.

če sanjate, da vas vonj iz osvežilca zraka moti, da je premočan, potem je to znamenje, da bi bilo dobro pogledati vaša presojanja o temu in onemu kar se vam dogaja v življenju. Ni vse dobro in ni vse slabo. dejstvo je, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, ki pa velikokrat ostane vam neznan.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna