Sanjska knjiga – razlaga sanj črka Z

By | 23/05/2021
eazlaga sanj črka Z

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko Z.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== ZABAVIŠČNI PARK ==

Sanjanje zabaviščnega parka je znamenje za to, da v življenju potrebujete več zabave in več razvedrila. Vsaka atrakcija v zabaviščnem parku je en detajl vašega življenja, ki se dogaja in odvija. 

Sanjanje, da je zabaviščni park prazen ali zapuščen, je to znak, da se bo potrebno v življenju bolj odpreti zabavi in dobri volji.

Sanjanje, da je v zabaviščnem parkiiu veliko pokvarjenih naprav, je znak, da vam življenje ne gre po načrtih in da bo treba to malo po malo nasloviti.

Sanjanje, da ne morete v zabaviščni park ali pa da je zabaviščni park zaprt, je to znamenje, da si v življenju sami sebi ne dovolite vzeti počitka in časa za zabavo in dobro voljo.

== ZAPUŠČANJE ==

Sanjati da vas je nekdo zapustil ali pa da ste vi nekoga zapustili, ne samo osebo ampak tudi neko dogajanje ali lokacijo, pomeni, da je čas, da tudi v realnem življenju nekaj zapustite, da bo prišel ta trenutek in da je pravzaprav lahko že pred vrati. To lahko simbolizira tudi vaša čustva, ki se približujejo točki transformacije. 

Obenem lahko sanjanje zapuščanja simbolizira tudi vaš strah, da boste kaj izgubili ali pa da vas bo vaša draga oseba postavila malenkost na stranski tir.

Te sanje vas opozarjajo tudi na to, da se v vaši bližini nahaja nekdo, ki ne vidi vaših čustev, da gleda mimo njih in da ne morete narediti nič da bi to spremenili.

Če sanjate da vi zapuščate nekoga je to znak, da ste preplavljeni s problemi v svojem življenju in da je zato sprejemanje odločitev zamegljeno in da se je potrebno prepričati, da je ubiranje določenih smeri reševanja težav pravzaprav prava pot.

== ZASEDA ==

Sanjanje, da ste padli v zasedo kaže na to, da v svojem življenju obstaja nevarnost blizu vas. Določene situacije, ki jih imate v življenju, se zato lahko obrnejo na slabše. Cilji bodo postali zabrisani.

== ZATOČIŠČE ZA ŽIVALI ==

Sanjanje zatočišča za živali simbolizira, da ste določena čustva zatrli, potisnili globje v podzavest in da ste v življenju odrinjeni iz neke situacije v katero bi morali biti vpeti, pa niste, ker vas ne pustijo.

== ZRAČNA PUŠKA ==

Sanjanje zračne puške ali recimo airsoft puške ali pištole je znak, da se bo v vašem življenju pojavila neka preizkušnja, neka nevaronost, izziv, vi pa na to ne boste pripravljeni. Torej lahko vas bo presenetilo in ujelo nepripravljene.

== ZRAČNA BLAZINA ==

Če sanjate avtomobilsko zraćčno blazino to kaže na to, da morate biti pozorni na dogajanje v svojem življenju.  nekaj vas bo lahko presenetilo in morali boste biti pripravljeni na odziv. Sanje svetujejo, da se pomaknite korak nazaj in kritično ocenite situacije v katerih se nahajate. 

== ZRAK ==

Če v sanjah začutite zrak okoli vas in ste bolj pozorni na to ali je zrak onesnažen, meglen in poodbno, potem je to opozorilo, da so vaše misli v življenju precej nejasne, nejasno je tudi razmišljanje. 

Če sanjate mrzel zrak je to znamenje mrzlega partnerstva, ohlajenega partnerstva, pa naj bo to ljubezensko partnerstvo ali recimo poslovno partnerstvo.

Če sanjate, da vdihujete vroč zrak, je to opozorilo, da se okoli vas gibljejjo zelo nesramni ljudje in ljudie, ki vam lahko škodijo. 

Če sanjate, da hodite po zraku, je to znamenje, da ste v svojem življenju nepremagljivi in da si lahko upate več kot si.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna