Sanjska knjiga – razlaga sanj črka Ž

By | 23/05/2021
razlaga sanj ćrka Ž

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko Ž.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== ŽELOD ==

Sanjanje želoda nakazuje moč in stabilnost. Nakazuje da ste se lotili nečesa ali pa ste že začeli neko zadevo delat, ki se bo kasneje razvila v nekaj veliko večjega oziroma bo imela ta stvar zelo zelo velik potencial za rast. 

Sanjanje želoda kaže tudi na to, da ne smete zanemarjat nekih malih nalog, malih ciljev. Ker male stvari vedno peljejo v neke velike stvari. 

Sanjanje želoda simbolizira tudi nove faze v življenju, ki jih ta trenutek še ni. 

Sanjanje da jeste želod pravi, da boste kmalo začeli uživat sadove vašega dela iz preteklosti.

Če sanjate, da želod stresate iz drevesa to pomeni, da imate v življenju kar nekaj vpliva na druge.

== ŽIVAL ==

Sanjanje živali kaže na to kaki ste vi po naravi, kakšne želje imate in kakšne seksualne potrebe imate. Vsaka žival simbolizira vaše primarne lastnosti, o katerih se pa v javnosti ne govori.

Sanjanje, da se bojujete z živaljo pomeni vaš boj proti tem potrebam z željo, da spremenite način vašega delovanja. 
Sanjanje, da se dve živali bojujeta med sabo simbolizira seksualne napetosti v vašem življenju.

Sanjanje, da žival govori in da jo razumete, ima dva pomembna pomena.  En pomen je ta, da prestavlja modrost, ki jo imate v življenju. Drugi pomen pa je ta, da vas je prišla v sanje obiskat entiteta, ii za vas skrbi, ko ste sedaj v tem inkarnacijskem ciklu. Zapomnite si kaj vam je ta entiteta povedala, zapišite si to na papir, da ne boste pozabili, nato pa pomeditirajte malo na to.

Če sanjate, da ste rešili neko žival pred smrtjo ali poškodbami, je to znak, da ste si v življenju prinali neke svoje značilnosti karakterja, ki vam niso v ponos in da ste tako pripravljeni na realne spremembe v svojem življenju.

== ŽIVLJENJE PO SMRTI ==

Sanjanje življenja po smrti kaže na to, da v svojem življenju potrebujete nek pobeg iz neke trenutne situacije. Pomeni tudi potrebo po novih začetkih, da bi se zatem lahko bolje počutili.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna