Prerokovanje

Vedeževalka Vesna vas popeljem v svet prihodnosti, jasnovidnosti, sožitja in blaginje.

.

Mnogokrat se dogaja, da vam vsakodnevne težave omejujejo pogled na stvari in dogodke, ki so za vas zelo pomembne. Namesto da bi svojo pozornost posvetili sebi in stvarem, ki vas razveseljujejo, ste iz vseh strani bombardirani s skrbmi.

Skrbi vas za vašo službo, vaše bližnje, za zdravje, partnersko življenje, da o osebni sreči niti ne govorim.

Zato vam svetujem, da me pokličite in povprašate za nasvet kako naprej, povprašate za vašo prihodnost ali preverite kakšna usoda vas čaka.

Vabim vas, da vedeževalko Vesno za svetovanje, vedeževanje ali prerokovanje iz kart pokličete.

0906679-vesna-01

Za vas bom uporabila tradicionalen način odpiranja atlantidskih kart. Tradicionalen način ne pomeni nekaj običajnega ampak nekaj zelo posebnega. To je sistem odkrivanja prihodnosti, ki korak za korakom nakazuje možnosti reševanja problemov, odpravljanja osebnih strahov in prikaže možne dogodke v prihodnosti.

Atlantidske karte, ki jih uporabljam za svetovanje, vedeževanje, prerokovanje iz kart in pomoč pri odločitvah, so narisane slike vaše usode. Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

+ svetovanje in vedeževanje za LJUBEZEN

+ svetovanje in prerokovanj iz kart e za PARTNERSKI ODNOS

+ svetovanje in pomoč v stiski za ODNOSE V DRUŽINI

+ vpogled v prihodnost na področju SLUŽBE

+ vedeževanje in svetovanje za DENARNE ZADEVE

+ vpogled v prihodnost za vaše ZDRAVJE

+ prerokovanje iz kart za področje DEDIŠČINE

+ vedeževanje in pomoč na področju PRIJATELJSTVA

+ Odgovorim vam na kakršnokoli vaše vprašanje

V tem trenutku me za vedeževanje, prerokovanje in svetovanje v stiski kličejo raznorazni ljudje. Pokličite tudi vi in spet se bo sreča povrnila v vaše življenje.
Če boste naleteli na zasedeno linijo ali pa se ne bom javila, me prosim čez par mintutk ponovno pokličite, saj sem zagotovo zasedena na drugem telefonu.