Sanjska knjiga – razlaga sanj črka A

By | 23/05/2021
sanjska knjiga crka A

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko A.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== ČRKA A ==

Sanjati črko A pomeni, da ste na pragu nečesa novega. Ta črka vam daje podporo in občutek nadvladovanja katerekoli situacije. Lahko pomeni tudi prvo črko osebe, ki jo boste srečali ali pa ki igra ta trenutek velik vpliv v vašem življenju.

== AFRIKA ==

Sanjanje da ste v Afriki kaže na to, da v svojem življenju potrebujete neko stabiliziranje, potrebujete trdnost za stvari, ki se vam dogajajo in ki na zunaj izgledajo nedolžne, v bistvu pa niso.

== AGRESIJA ==

Sanjanje, da ste agresivni, je znak da imate v svojem življenju premalo seksualnih aktivnosti ali pa da si želite v seksu nekaj kar nimate, si pa to želite. 

== AGONIJA ==

Sanjanje agonije kaže na to, da imate nek velik problem, ki ga potem nosite s sabo v sanje. Skušajte red spanjem umiriti misli in sanjanje agonije ne bo več toliko prisotne.

== AHAT ==

Sanjanje črnega ahata, da ga držite v roki ali ga imate na mizi ali kupujete simbolizira dobro počutje, pogum in  moč.

Sanjanje rdečega ahata simbolizira mir v življenju, dobro počutje in dolgotrajna pozitivna dogajanja na vseh področjih, ki vam veliko pomenijo.

== AKROBAT ==

Sanjanje akrobata in sanjanje akrobacij kaže na to, da v svojem življenju potrebujete več ravnovesja. Kaže tudi na to, da vas je strah pripeljati določene zadeve do konca, do realizacije. 

Sanjanje akrobata pomeni med drugim tudi pomemben spolni odnos, ki je za vas pomemben in ki v vaše življenje prihaja ali pa je že prisoten.

== AKUPUNKTURA ==

Sanjanje da ste šli na akupunkturo je znak, da v realnem življenju potrebujete zdravljenje, pa se tega morda sploh ne zavedate. 

Sanjski simbol akupunkture pravi, da bo v vašem življenju narediti nekaj sprememb smeri.

Pomeni pa tudi to, da morate določeni zadevi posvetiti več pozornosti.

== ALARM ==

Sanjanje da slišite alarm ali da se je sprožil kak alarm pravi, da ste v svojem življenju tik pred tem,d a se vam začenja dogajat nek konflikt v vašem partnerstvu. Obenem lahko te sanje simbolizirajo tudi to, da morate čim prej posvetiti pozornost enemu problemu, za katerega veste, da je in da je treba poskrbet, da se bo vse lepo speljalo.

== ALEGRIJA ==

Sanjanje da imate alergije je znamenje za to, da imate v svojem življenju omejitve in da ne morete speljati zadev, ki ste si jih že nastavili za to, da jih boste speljali. Kaže tudi na to, da vam nekdo meče polena pod noge.

== ALGE ==

Sanjanje alg svetuje, da v svojem življneju izločite čustva iz odločanja o nečemu. ker odločitve bo potrebo sprejemat s trezno glavo.

== ALKOHOLNA PIJAČA ==

Sanjanje, da pijete alkohočno pijačo v normalnih količinah, je znamenje, da vam v življneju pravzaprav gre dobro. Če v sanjah pretiravate z alkoholnimi pijačami, je to znamenje, da v svojem življenju obžalujete stvari in ta obžalovanja zadržujejo vaš uspeh. Če sanjate nekoga, ki je pijan, je to znamenje za nekoga iz vaše okolice, ki potrebuje vaš nasvet in vašo pomoč.

== ALUMINIJ ==

Sanjanje da vidite aluminij ali se ga dotikate, je znamenje sanj, da v vsojem življenju znate obdržati tisto kar vam je pomembno in da znate videti vrednosti nečesa tam kjer drugi ne vidijo nobene vrednosti. Pomeni tudi to, da znate poiskati prave priložnosti

== AMETIST ==

Sanjanje ametista kaže na to, da imate v življenju mir v duši in osredotočenost misli. Ta trenutek ste v življenju zadovoljni in vse vam gre tako kot mota iti. Ne potrebujete veliko dogajanja, da ste lahko srečni.

Če sanjate, da ste izgubili ametist pa pomeni, da lahko v vašem življenju pride do razočaranj in do čustvenih prekinitev z nekom.

== AMFITEATER ==

Sanjanje amfiteatra kaže na to, da boste v življenju začeli širiti neko znanje, ki ga imate.

== AMPUTACIJA ==

Sanjanje, da ste ostali brez roke ali brez noge nakazuje, da imate v življenu neke izgube, ki se jih ne da popraviti. Kaže na to, da morate biti v življenju previdni, saj prihaja čas, ko se bodo neki strahovi uresničili. Zato velja imeti previdnost in poskrbeti, da spremenite smeri delovanja v svojem življenju.

Sanjanje, da vam amputirajo roko ali nogo, je znamenje, da imate v življenju nekoga, ki vas ovira in ki vam meče polena pod noge.

== AMULET ==

Sanjanje amuleta simbolizira potrebo po zaščiti.

== ANALIZIRANJE ==

Sanjanje, da nekaj analizirate in pregledujete je znamenje, da bi se bilo dobro v življenju posvetiti obnašanju in delovanju napram drugim. Nekaj ni okej s tem samo vi tega ne vidite.

== ANALNI SEKS ==

Sanjanje analnega seksa kaže na to, da ste v življenju nekomu podrejeni in da vas je strah zahtev, ki jih ti ljudje, ki ste jim podrejeni, imajo.

== ANARHIJA ==

Sanjanje anargije, brezvladja na tak ali drugačen način, kaže na to, da se morate v življenju znati omejiti, znati sami sebe zadrževati, da ne bi počeli prevelikih napak ali, če temu lahko rečemo tako, neumnosti.

== ANESTEZIJA ==

Če sanjate, da ste pod narkozo, to nakazuje na skrivanje vaših čustev, na potiskanje čustev v podzavest, takih in drugačnih. Narkoza v sanjah posredno svetuje, da s eje bolje s čustvi soočit kot pa jih potiskat na stran. Izogibanje nečemu ne bo prineslo rešitve. Čas je, da prevzamete neko odgovornost.

== ANGEL ==

Sanjanje angelov kaže na čistost, zaščito, pomoč in razumevanje vsega tega kar se vam dogaja v življenju. Veliko pozornost posvetite sporočilu, ki vam ga angeli v sanjah govorijo. Zavedati se je treba, da sanjanje angelov ne pomeni samo nekaj simbolnega ampak je to lahko bil pravi obisk angela v vaših sanjah z namenom nečesa pomembnega.

Ko vi v življenju počnete vse možno, ubirate take in drugačne smeri in ob tem ne sledite znamenjem, ki vam jih nastavljajo angeli, da bi se malo preusmerili, spremenili smer, da bi za vas bilo bolje, potem angeli pridejo v sanje. Angeli vam v sanjah lahko dajo navodilo, usmeritev, pa tudi tolažbo pri stvareh, ki vas obremenjujejo.

== ANK egiptovski simbol življenja ==

Sanjanje Anka govori o temu, da so vas v sanjah obiskali daljni predniki in vam povedali, da vam sledijo, da vas podpirajo in da imate na razpolago vso njihovo energijo. da v svojem življenju naredite spremembe, ki so nujne in za katere tudi sami veste, da jih morate narediti.

== ANKSIOZNOST ==

Sanjanje, da ste anksiozni simbolizira, da v svojem življenju ne izražate svojih želja, svojih misli, velikokrat se nekje v vas skriva agresivnost. Sanjanje anksioznosti pomeni tudi to, da na svoja pleča prevzemate čisto preveč nalog, ki jih je potem težko speljat do realizacije.

== ANOREKSIJA ==

Sanjanje, da imate anoreksijo je znak sanj, da se ne sprejemate dovolj dobro, da zanikate neke težave, ki jih imate.  Sanje sugerirajo, da se res morate imeti bolj radi, da več meditirate in da v življenju ne iščete perfekcije.

== APOKALIPSA ==

Sanjanje apokalipse simbolizira spremembe, ki se dogajajo v vašem razmišljanju, vaši psihi. Obenem sanjanje apokalipse kaže na to, da se neko življenje, način delovanja, zaključuje in da bo nastal prostor za nove ideje, nova delovanja, lahko tudi na nek način novo življenje.

== ANTARKTIKA ==

Sanjanje, da ste na antarktiki, ima dva pomena. En pomen je ta, da se vam bodo v življenju pojavile prepreke, ki jih bo treba počasi poačsi odpravljat, ker na hitro ne bo šlo. Drugi, bolj pomemben pomen, pa je ta, da ste sanjali eno izmed vaših preteklih življenj,  eno vaših pomembnih življenj. In sedaj je prišel klic tega življenja skozi sanje, da je ćas, da naredite iz sebe več, da sledite svojim moralnim pravilom in da pomagate drugim, ker je to bila vaša naloga v tistem življenju.

== ANTENA ==

Sanjanje antene za radijo ali televizijo ali kakršnekoli druge vrste antene je znak, da je komunikacija z okolico na preizkušnji in da se morate potruditi, da bo ta komunikacija dobra in da boste preverjali ali so vaše ideje o tem ali onem bile pri drugih dobro sprejete.

== ANTIBIOTIK ==

Sanjanje tablet antibiotikov simbolizira vaš boj proti slabim energijam v svojem življenju.

== ANTIČNO ==

Sanjanje nečesa starodavnega ali antičnega je znamenje za vas, da bi bilo dobro pogledat v dogodke iz preteklosti in se nato na osnovi tega orientirat za delovanje v prihodnosti.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna