Sanjska knjiga – razlaga sanj črka B

By | 23/05/2021
sanjska knjiga crka B

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko B.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== BANČNI RAČUN ==

Sanjanje bančnega računa kaže na to, da imate v svojem življenju finančne skrbi in da bi bilo dobro kar se da jasno opredeliti kaj boste naredili v prihodnje, da teh skrbi ne bo več.

== BOGAT BITI ==

Sanjanje da ste bogati kaže na to, da prihaja veselje zaradi nečesa kar ste v svojem življenju naredili dobrega. Prihaja čas žetve tistega kar ste sejali … tistega dobrega kar ste sejali.

== BOLEČINA ==

Sanjanje bolečine simbolizira oklevanje in zadržanost pri nečemu kar se v vašem življenju dogaja. Sanje svetujejo, da ne čakate predolgo, da to nima smisla, ker vam bodo lahko tako priložnosti, ki se vam ponujajo, zbežale in spolzele iz rok.

== BOLEZEN ==

Če sanjate, da ste bolani ali pa da je nekdo, ki ga poznate, bolan, to nakazuje, da bo tudi v resnici na zdravstvenem področju nekaj šlo narobe.

Sanje, povezane z boleznijo, so nemalokrat preroške sanje.

Pri sanjanju bolezni bodite pozorni na predel telesa, ki ni zdrav. Sanje nam namreč nakazujejo predel telesa, ne pa nujno tudi točno te bolezni, ki se dogaja v sanjah.

Sanjanje visoke vročine nakazuje lahko tudi vnetje kože, organov ali otekanje sklepov.

Sanjanje bolečne v nogah lahko nakazuje težave s krčnimi žilami, zlom noge ali poškodbe kolena.

Sicer pa sanjanje bolezni nakazuje, da se boste v bližnji prihodnosti znašli v nezavidljivem položaju, ko vas bodo nepričakovani dogodki ali čudne energije ovirale pri reševanju vaših težav.

Imeli boste občutek, da vas “cel svet“ ovira pri tem.

== BRATI ==

Če sanjate, da berete knjigo ali časopis, to pomeni, da boste v bližnji prihodnosti precej uspešni v vašem vsakdanjem delovanju. Če ste sanjali, da berete časopis, to nakazuje manjši in kratkotrajnejši uspeh. Če pa ste sanjali, da berete knjigo, to nakazuje dolgotrajnejšo obliko uspeha.

Če sanjate, da berete naglas, to nakazuje, da vam bo nekdo iz okolice pomagal do željenega uspeha.

Če sanjate, da slišite nekoga naglas brati, to nakazuje, da se boste v bližnji prihodnosti “v svoji koži zelo dobro počutili”.

Sanjanje kako berete pomeni tudi, da se boste v bližnji prihodnosti nečemu posvetili.

Obenem boste skušali razumeti in sprejeti nekoga, ki ga še do dandanes niste hoteli.

== BREZNO ==

Sanjanje brezna simbolizira ovire v realnem življenju, ki si jih postavljate sami zaradi pretirane obremenjenosti ali živčnosti. 

Če sanjate kako padate v brezno to pomeni, da vas je v realnem življenju strah nečesa, da ste v nekem stanju depresije ali so vas negativna čustva čisto pojedla, če se lahko tako izrazim. Obenem te sanje lahko simbolizirajo tudi to, da boste pravzaprav odkrili česa vas je strah in kaj vam dela ovire. 

== BUDILKA ==

Sanjanje da vam zvoni budilka nakazuje, da vam v življenju primanjkuje časa in da vam organiziranje časa v prihodnje nekako ne bo šlo. In kot posledica določena opravila ne bodo postorjena.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna