Sanjska knjiga – razlaga sanj črka M

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka M

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko M.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== MANDELJ ==

Sanjanje mandeljev simbolizira bogato življenje in uspešo življenje. Simbolizira tudi srečo, ki vam prihaja v življenje.

== MANJKA NEKDO ==

Sanje, na nekoga ni v vaši bližini pa bi moral biti, vas opozarjajo, da j enekaj že izgubljeno, pa morda tega sploh ne veste še. Morda pa želite z nečim drugim zapolniti neko praznino kar vam ne gre in ne gre. 

== METEK ==

Sanjanje metkov simbolizira neke težave v življenju, ki jih boste bili primorani nasloviti, da bi lahko potem mirneje spali.

== MRAVLJE ==

Sanjanje mravelj simbolizira nezadovoljstvo v svojem življenju. Obenem simbolizira, da se počutite nepomembno in zapostavljeno. Sanje vam govorijo tudi o temu, da je v vašem življenju preveč nemira, preveč živčnosti.

Sanjanje mravelj simbolizira tudi trdo delo, povezovanje z drugimi, povečan posel, povečan obseg dela.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna