Sanjska knjiga – razlaga sanj črka L

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka L

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko L.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== LETA ŽIVLJENJA ==

Sanjanje da vas skrbi za svoja leta in za staranje simbolizira obžalovanje izgubljenih priložnosti. 

Sanjanje da ste starejši kot v resnici ste, je simbol modrosti in modrih odločitev v pravem življenju, po drugi strani je pa to znak, da je potrebno pogledati v svojem življenju za nazaj in si oprostiti vse tisto, zaradi česa je vaša duša obtežena in ki vas dol vleče.

Sanjanje da ste mlajši kot v resnici sre pomeni , da morate biti v svojem življenu zelo zelo previdni pri dogodkih, ki vam bodo sledili. 

== LETALIŠČE ==

Če sanjate, da je na letališču veliko letal in neprestani vrvež ljudi, je to znamenje za svobodo, za visoke ideale, izpolnjevanje ambicij. Kaže tudi na to, da lahko v svojem življenu pričakujete dinamiko, ki je že dlje časa ni bilo.

Če sanjate, da na letališču ni ljudi ali ni letal, je to znamenje, da se vam bodo v življenju neki plani in načrti spremenili, morda bo treba pri določenih zadevah malo počakat.

== LETALO ==

Sanjanje letala sibolozira zmage v vašem življenju, ki šele prihajajo. Te sanje kažejo na to, da boste vi uspešno premagovali vse oire, ki se vam bodo pojavljale na poti. 

Če sanjate, da ste v letalu, ki vzleta, je to dobro znamenje, da se bodo določene zadeve, ki jih imate na čakanju, pokrenile v akcijo. Sanjanje vzletanja z letalom po drugii strani pomeni tudi odmik od težav, ki se vam pojavljajo v življenju. 

Če sanjate, da se letalo kar noče odleppiti od tal in da pravzaprav ne vzleti, je to znak, da bodo neke zadeve, ki jih imate v svojem življenju, ostale nerealizirane. 

Sanjanje, da pilotirate letalo, nakazuje, da imate v življenju vse nekako pod kontrolo. 

Le ste sanjali, da ste zamudili let, to sugerira, da ste v svojem življenju ujeti v neka dogajanja iz katerih bi morali se umakniti, pa se ne. Obenem te sanje kažejo tudi na to, da ste v svojem življenju premalo povezani z drugimi.

Sanjanje, da je letalo padlo z neba, kaže na to, da imate previsoko zastavljene cilje. 

Sanjanje ugrabitve letala kaže na negativna čustva v svojem življenju, ki se jih oklepate in ki jih potiskate v podzavest namesto da bi se jih znebili.

== LETALONOSILKA ==

Sanjanje letalonosilke pravi, da prihaja v vašem življenju trenutek, ko se bo potrebno soočiti s svojimi čustvi. In to tistimi čustvi, ki jih že dlje časa potiskate nekam globoko v podzavest.

== LJUBEZNIV ==

Sanjati, da ste ljubeznivi, kaže na to, da bo potrebno v življenju biti pazljivi, da vas strast ali poželenje ne potegne v kake težave. nehote se tako lahko znajdete v škandalih, ki si jih ne želite.

Če sanjate, da so drugi ljubenivi do vas, je to znak, da vas bodo v življenju določeni ljudje želeli potegniti na svojo stran z lažnimi obljubami.

Če sanjate, da so živali ljubeznive in prijazne do vas je to znamenje živalskega nagona, ki se bo v vašem življenju prebudilo in vam, bolj kot ne, povzročalo samo težave.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna