Sanjska knjiga – razlaga sanj črka K

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka k

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko K.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== KARTE ==

AS – sanjanje karte AS pravi, da je v vašem življenju veliko dvoumnosti, da še vam ni jasno pravzaprav kam greste. Te sanje simbolizirajo potrebo po jasnosti. Srčni as pomeni, da ste ali pa še boste vključeni v neko nejasno ljubezensko situacijo. Pikov as pomeni, da ste ali pa še boste vpleteni v nek škandal. Karov as simbolizira vašo predanost in zavezanost k nečemu. Karov as pa kaže na to, da ste ali boste vpleteni v reševanje neke uradne zadeve.

== KALKULATOR / ENOSTAVNO RAČUNALO ==

Sanjanje enostavnega računala simbolizira neko osebo v vaši okolici, ki ji ne gre zaupati. Simbolizira tudi to, da vam je nekaj spolzelo ali pa vam bo še spolzelo iz rok. Zato pazite, bodite pozorno na dogajanje okoli sebe.

== KLIMATSKA NAPRAVA ==

Sanjanje nedelujoče ali ugasnjene klimatske naprave simbolizira da v svojem življenju svobode kot bi si jo želeli in da ne morete jasno razmišljati.

Sanjanje, da čutite zrak in hlad, ki prihaja iz klimatske naprave, je to znak, da boste vsak konflikt, ki ga boste v svojem življenju v prihodnje imeli, reševali umirjeno in brez jeze.

== KISLINA ==

Sanjanje kisline pomeni, da je v vašem življenju veliko želje po nekem maščevanju, veliko sovraštva. Paziti je treba, da vas kdo ne potegne v neko spirali negativnega dogajanja. Obenem je treba paziti, da kdo z vami ne manipulira.

Sanjanje kisline je tudi znak, da je nekdo v vašem življenju, ki vas dobesedno razjeda in uničuje. Sami se pa pri tem počutite ohromljeno in nesposobno odreagirati. 

Če sanjate kisel dež ali pa da kislina pada iz neba je o znak, da vas je nekdo zavedel in da vam je najvažnejše maščevanj, jeza in sovražtvo in da se s tem pravzaprav hranite. Razmislite malo o temu.

== KREGANJE ==

Sanjanje, da se z nekom kregate, kaže na to, da imate v svojem življenju prikrite prihične težave ali pa da se premalo poglabljate v težave, ki jih morda imate.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna