Sanjska knjiga – razlaga sanj črka J

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka J

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko J.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== JANTAR ==

Sanjanje jantarja govori o temu, da je v vašem življenju prisotna pozitivna energija in zdravilna energija. Pomeni tudi to, da boste v življenje drugih vnašali vse tisto dobro. Po domače bi se reklo, da ste kot sonček v življenju oseb okoli vas.

== JEKLENKA ==

Sanjanje jeklenke za plin ali pločevinko razpršila pravi, da imate v življenju preveč zadev, ki jih morate reševati in da je zato pritisk velik. Čas je, da malo po malo poiščete načine za zmanjšanje pritiska v svojem življenju.

== JEZA ==

Sanjanje, da ste jezni, kaže da ste v življenju glede nečesa zelo razočarani in da vas veliko stvari v življenju obremenjuje. Še posebej bodite pozorni na te sane, saj kažejo tudi na to, da vi pravzaprav iščete kreganje, ker je to vaša trenutna hrana za dušo.

Sanjanje jeze simbolizira tudi to, da vas je jeza v pravem življenju, taka prikrita jeza, čisto povozila, prevzela, da ste ugrabljeni v krogu negativnih čustev, ki s sabo nosijo agresivne želje in agresivne potrebe.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna