Sanjska knjiga – razlaga sanj črka I

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka I

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko I.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== IGRALEC / IGRALKA ==

Sanjanje da gledate nekoga, ki za vas stoji na odru in igra neko vlogo je to znak, da si v življenju želite nekaj kar ta trenutek vam ni dosegljivo. Želite si pa nekaj takega kar se kupiti ne da, se pa da to naučiti.

Če sanjate, da srečate nekega znanega igralca nekje na cesti, v lokalu, je to znak, da v življenju iščete neke kvalitete, ki jih ta igralec ima. Razmislite po čemu je znan ta igralec, po vlogah, po načinu igranja, kakšna osebnost je … in nekaj od tega iščete tudi vi v svojem realnem življenju.

== IGRANJE ==

Če sanjate, da igrate v neki dramski igri ali v kaki igri drugega žanra je to znak, da se v svojem življenju preveč skrivate za neko masko in da drugim dajete videz nečesa kar vi v resnici niste.

Obenem sanjanje igranja kaže na to, da potrebujete priznanje drugih, ki ga kar ni in ni.

== INDIJANEC ==

Sanjanje da vidite indijanca je to znak, da v svvojem življenju potrebujete neko stabiliziranje, potrebujete trdnost za stvari, ki se vam dogajajo in ki na zunaj izgledajo nedolžne, v bistvu pa niso.

== IZGUBA SPOMINA ==

Sanjanje izgube spomina kaže na to, da v življenju skušate odbijat, zavračat ali skrivat negativne dele vašega karakterja in da vas je strah sprememb.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna